Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ "ΚΡΑΝΙΟ" ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!Το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πέταξε στη θάλασσα ένας καταστηματάρχης της Ανατολικής Παραλίας Καλαμάτας, όταν τοπικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έφοδο για έλεγχο μετά από καταγγελία, όπως πληροφορηθήκαμε.

Ο σκληρός δίσκος του... ταμείου κατέληξε στο νερό επειδή -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- ο καταστηματάρχης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, αγανακτισμένος για τον έλεγχο.

Μόνο ο επιχειρηματίας γνωρίζει τι αρχεία περιείχε ο σκληρός του δίσκος και αν αυτά είχαν σχέση με τον έλεγχο. Πάντως ο έλεγχος δεν οδήγησε τελικά σε κάποιο αποτέλεσμα, ούτε διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις. Ο καταστηματάρχης ωστόσο οδηγήθηκε στα γραφεία του ΣΔΟΕ Καλαμάτας, όπου ηρέμησε και του έγιναν συστάσεις.

Εν τω μεταξύ, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ με κλιμάκια από άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίζονται σε όλη τη Μεσσηνία με εντατικούς ρυθμούς, κυρίως σε καταστήματα που ασχολούνται με την εστίαση και τον τουρισμό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί επίσης σε διοργανώσεις συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων με γνωστούς καλλιτέχνες. Λέγεται μάλιστα ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι αυστηροί έλεγχοι λειτούργησαν αποτρεπτικά στη διοργάνωση ορισμένων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου