Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ "ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΣΛΑΝΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ" ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...



Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες πογκρόμ τελειωμένων αδερφών του δημοσιογραφικού συναφιού να κάνουν λόγο για καταδίκες και κανιβαλισμούς για την φωτο του Ασλάνη που δημοσίευσαν εφημερίδες και τηλεόραση. Για το διαδίκτυο δεν τους παίρνει να μιλήσουν γιατί ακόμα δεν έχουν αναγνωρίσει(ακριβώς), δεν έχουν αναγνωρίσει την εργασία όσων απασχολούνται εκεί ή βοηθούν το έργο του.

Κάτι υποτακτικοί, κάτι κολαούζοι, κάτι οπισθόβουλοι και πισωγλέντηδες θα μιλήσουν για δεοντολογία. Οι μισοί από αυτούς που αναθεματίζουν, πέρνουν χαρτζιλίκι από ΔΕΚΟ και Δημόσιο, οι άλλοι είναι συνταξιούχοι τζαμπατζήδες και οσοι απομένουν κυκλοφορούν με χάπια για το σάκχαρο και την πίεση και τη νύχτα παίρνουν κόκα για να αντέξουν στα κωλόμπαρα των ιδιαιτεροτήτων τους.

Έπρεπε να πάρουν την άδεια τους τα διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία για να τραβήξουν βίντεο τον δημόσιο απαγχονισμό από τους Αμερικανούς του Σαντάμ Χουσειν, την εκτέλεση Τσαουσέσκου-LIVE, τις φωτο της νεκρής Μονρόε και του Μάικλ Τζάκσον, την διαμελισμένη χήρα του Πολάνσκι που ήταν έγκυος και την έκανε 200 κομμάτια ο σίριαλ κίλερ Μάνσον, τον θάνατο διάσημου σχεδιαστή με τα τεκνά γύρω του και τόσα άλλα που δεν θυμόμαστε.

Για το θέμα θα επανέλθουμε διεξοδικά και θα κατονομάσουμε έναν έναν και μία μία αυτές τις ύαινες που λυμαίνονται αριστερό και δεξιό δημόσιο χρήμα. Που δεν βρήκαν να πουν ούτε μια κουβέντα εδώ και 4 χρόνια για τους 3.000 νεκρούς που αυτοκτόνησαν εξαιτίας δοσίλογων κατοχικών κυβερνήσεων.

Βγήκαν τώρα τα τσιράκια από το μαγγανοπήγαδο της ανυπαρξίας τους να κάνουν κριτική. Το ρεπορταζ είναι ρεπορταζ, έλεγε ένας μεγάλος της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ο μακαρίτης Αλέκος Φιλιππόπουλος. Αλλά αν ρωτήσεις αυτά τα παρτάλια ποιος ήταν ο Φιλιππόπουλος ,πιθανόν να απαντήσουν ότι ήταν αστροναύτης.

Σε όλα αυτα τα ρετάλια της παραενημέρωσης, παραδημοσιογραφίας και παρα-κράτησης ούρων, ρωτάμε: Εαν φωτορεπόρτερ έβρισκε νεκρό στο δρόμο ή στο Μαξίμου ή στη Κηφισιά τον πρωθυπουργό(ζωή να χει ο άνθρωπος)θα πρεπε να συνεχίσει τον δρόμο του χωρίς να τραβήξει φωτογραφία; Ή θα έπρεπε πρώτα να πάρει κάποιος την άδεια σας; Μήπως πρέπει να κάνετε κι ένα εμετικό άρθρο για τους χιλιάδες νεκρούς στη Συρία που τους κουβαλάνε με το σεντόνι και να καταφερθείτε εναντίον ανταποκριτών του CNN που εαν σας άκουγαν δεν θα σταματούσαν ούτε για να σας φτύσουν;

Άστε στο διάολο μεσημεριάτικα βολεμένοι αλητάμπουρες...

MAKELEIO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου