Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

KΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΜΠΡΙΑΝΗ ΚΑΤΑ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ!


Καταπέλτης η αντιπρόεδρος της 5ης ΥΠΕ Ιωάννα Μπριάνη με αποκλειστικές δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου ΛαμίαςΠαναγιώτη Κουτσοπίνη.

«Είναι ένας μη συνεργάσιμος άνθρωπος που μερικές φορές νομίζεις ότι έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική και αντί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργιά του Ιδρύματος κάνει επιλογές που κινούνται στην αντίθεση κατεύθυνση»

Και η χειμαρρώδης υποδιοικήτρια συνεχίζει:

«Είναι δυνατόν να κλείνεις μια μονάδα, την Μονάδα τεχνητού νεφρού και να στέλνεις τους ασθενείς σε ιδιωτική κλινική, με ποιο δικαίωμα ανακοινώνεις κάτι τέτοιο χωρίς να ενημερώσεις την υπερκείμενη αρχή ,την Υγειονομική Περιφέρεια;»

Η κα Μπριάνη αποκάλυψε ότι την ώρα που ο κ. Κουτσοπίνης αποφάσιζε την αναστολή της λειτουργίας της τρίτης βάρδιας της Μονάδας η ίδια είχε αναλάβει πρωτοβουλία για την παρουσία στο Νοσοκομείο Λαμίας νεφρολόγου από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Όταν ο κ. Κουτσοπίνης αντιλήφθητε ότι μπορεί το πρόβλημα της έλλειψης νεφρολόγου οδεύει σε προσωρινή έστω λύση και πάλι χωρίς να ενημερώσει την ΥΠΕ αναρτά προσωπική του ανακοίνωση και ως ο καλός… Άγγελος των νεφροπαθών ή της πολιτικάντικης νοοτροπίας «κατόπιν ενεργειών μου» ότι χάρη στο δικό του ενδιαφέρον ορίζεται συντονιστής ο κ. Ανάσης από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

«Είναι δυνατόν ο κ. Κουτσοπίνης που είναι και γιατρός να γράφει τέτοιες ανακρίβειες; Δεν γνωρίζει ότι ο κ. Ανάσης είναι συντονιστής στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας δεν μπορεί να είναι σε δυο Νοσοκομεία συντονιστής!».

Και όχι μόνο αυτό, ξαφνικά ο κ. Κουτσοπίνης ανακαλύπτει (στη φαντασία του) ότι το Νοσοκομείο διαθέτει τμήμα περιτοναϊκής και νεφρολογική κλινική.

Αν δεν είναι λάθος του τότε είναι ηθελημένη παραπληροφόρηση και δημιουργία εικονικής πραγματικότητας σε βάρος των ασθενών της περιοχής μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lokrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου