Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ!"



Αυτήν την φορά βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν ούρησε έξω από τηλεοπτικό σταθμό αλλά..

Φρούριο θύμιζαν χθες οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στο νέο Φάληρο. Καλεσμένοι του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παπάς, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης.
Ο κ. Παναγιώταρος κατά την άφιξη του στο κανάλι του νέου Φαλήρου ενοχλημένος από την μεγάλη αστυνομική παρουσία(ένστολους αλλά κ άνδρες με πολιτικά) στράφηκε κατά νεαρών ανδρών που έφεραν πάνω τους ασύρματο, ακουστικό στο αφτί και αλεξίσφαιρο.

«Μπράβο σας ανθρωπάκια, φυλάτε το σύστημα , αυτούς που έχουν ξεζουμίσει τον απλό κοσμάκη και περηφανεύεστε που είστε και Αστυνομικοί. Θα δεις που θα υπηρετείς όταν θα βγούμε σε λίγο καιρό εμείς στα πράγματα» είπε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr σε έναν από αυτούς.

Ο κ. Παναγιώταρος ίσως δεν ήξερε ότι οι δυο συγκεκριμένοι ανδρες ανήκαν την ιδιωτική ασφάλεια του ΣΚΑΙ και δεν είναι μέλη του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Να δούμε τώρα αν κάποια από τις ενημερωτικές εκπομπές του εν λόγο καναλιού, παρουσιάσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταγράφουν όλες τις κινήσεις γύρω και μέσα στο ΣΚΑΙ.


Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου