Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο "ΔΡΑΚΩΝ" ΤΟΥ Δ.ΒΕΡΒΕΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!



Της Μπέττυς Γιάννα 

Το 621 π.Χ. ο Δράκοντας θεσμοθετούσε τους πρώτους νόμους στην αρχαία Αθήνα, νόμοι οι οποίοι όπως λέγεται γράφτηκαν με αίμα λόγω της υπέρμετρης αυστηρότητας τους.


2634 χρόνια μετά ο Δράκων συνεχίζει να υπάρχει, όχι όμως ως φυσικό πρόσωπο και σίγουρα όχι ως νομοθέτης. Ο Δράκοντας την σύγχρονη εποχή είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που απαρτίζεται καθαρά από νομικούς και έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Πανελληνίου Δικηγορικού Πρωταθλήματος.

 Έτσι και φέτος, η ομάδα του γνωστού για τις ποδοσφαιρικές του ανησυχίες Δημήτρη Βερβεσού (πρώην αντιπρόεδρο Δ.Σ.Α και νυν μέλος),  θέλει να φτάσει στα τελικά του θεσμού , στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, ο οποίος διοργανώνεται στο Ρέθυμνο. Να σημειώσουμε ότι αξίζει συγχαρητήρια η διοργάνωση του θεσμού, αν λάβουμε υπόψην τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.(φωτο ) 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 

Ο αρχηγός του Δράκοντα  Γιώργος Λουκάς , το "πουλέν" της ομάδας ο Στράτος Πετρακόπουλος  και ο Νίκος Ζερβός , ο εκπληκτικός γκολκίπερ που "φυλάει" την εστία, είναι μερικοί από τα 20 "αστέρια" του Δημήτρη Βερβεσού, που θα δώσουν μάχη για τον τίτλο.

                                           ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 Παρά ταύτα ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, καθώς πρέπει να προσπεράσει και να ξεπεράσει 4 πολύ υψηλά εμπόδια. (τον δικηγορικό σύλλογο ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ). 
                                              ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δράκοντα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου μαζί με άλλες ομάδες όπως ο Σόλωνας (ΔΣΑ) Αριστοτέλης (ΔΣΘ) ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου