Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

EΠΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!


Πρέπει να το πάρουμε, λέει, στα σοβαρά ότι υπάρχουν εταιρείες στοιχημάτων που ποντάρουν ποιος θα πάει φυλακή μετά τον Άκη από τον κόσμο των δύο εξουσιών: τηςπολιτικής και των ΜΜΕ. Δίνουν τα ρέστα τους, λέει, και ρωτούν επίμονα τον άρχοντα του παρασκηνίου σε αυτά τα θέματα, Βίκτωρα Ρέστη, αν έχει ακούσει τίποτα.
Ο Βίκτωρ δεν απάντησε ακόμα γιατί, όπως γνωρίζουν πολλοί, έχει τα δικά του ζόρια και τρέχει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, αλλά ένας αθώος, πολύ αθώος, άνθρωπος που απλώς όπου έβλεπε φως έμπαινε να προσφέρει βοήθεια. Και ορισμένοι την παρεξήγησαν την προθυμία του και την πολυπραγμοσύνη του.

Οι φήμες επιμένουν ότι, πριν… φύγει το 2012, κάποιος επώνυμος θα κληθεί σε απολογία και, ήδη, έχει κρατηθεί θέση στο δρομολόγιο Ευελπίδων – Κορυδαλλός. Ο Άκης περιμένει μέσα. Ο Γιάννος πιέζεται από πολλές πλευρές το τελευταίο διάστημα με έρευνες που άρχισαν, αλλά εκείνος απαντά ότι έχει δικαιωθεί από τα γαλλικά δικαστήρια και έχει ρίξει το βάρος του να αποδείξει ότι η Κουράκου, που είναι στη «λίστα Λαγκάρντ», δεν είναι η σύζυγός του. Επίσης ότι δεν είναι παιδί του αυτό που εργάζεται στην «Goldman Sachs». Ούτε ο Αλογοσκούφης επιβεβαίωσε ότι το παιδί του εργάζεται εκεί. Ο Λούα-Λούα πού βρίσκεται τελευταία και δεν ακούγεται; Μακαριώτατε, γνωρίζετε κάτι;

paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου