Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

AΔΩΝΙΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!



Κεραυνούς εξαπέλυσε κατά του Πάνου Καμμένου ο Αδωνις Γεωργιάδης από τη συχνότητα του ΒήμαFM, αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Ελληνες τις τελευταίες ημέρες.
«Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για το περιστατικό με το non paper στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. «Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα- πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς- και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη. Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου