Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ


Δήλωση του Συντονιστή Γραμματέα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σπύρου Γαληνού, για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου περί δημοσιονομικών κανόνων.

"Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τη ρήτρα αυτόματης λήψης μέτρων λόγω απόκλισης από τους στόχους, καθίσταται σαφές, ότι για άλλη μια φορά οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουν το τίμημα της ατελέσφορης μνημονιακής πολιτικής.
Η εντολοδόχος της τρόικας κυβέρνηση, επιβάλλοντας έμμεσα μια σειρά αυτοδιοικητικών αυτή τη φορά φόρων, μετατρέπει την Τ.Α σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό, διαλύει τον κοινωνικό ιστό και την ίδια την πολύπαθη αυτοδιοίκηση.

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση των πιο σκληρών μέτρων που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά, έρχεται ο λογαριασμός που θα οδηγήσει χιλιάδες νοικοκυριά, σε περαιτέρω εξαθλίωση και ανείπωτη φτώχεια.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση με τις υποχρεωτικές μετατάξεις που έρχονται -μετά την εργασιακή εφεδρεία και την διαθεσιμότητα- θα δουν τις ζωές τους να καταρρέουν.

Αντί να πληρώσουν αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην πτώχευση, την ανυποληψία και την κατάπτωση, στέλνουν χωρίς αιδώ τον λογαριασμό των εγκλημάτων τους στους εξαθλιωμένους Έλληνες .

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι, επειδή εγκαίρως προειδοποιήσαμε για τα δεινά που επέρχονται τους συμπατριώτες μας. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι και υποχρεωμένοι να σταθούμε όρθιοι. Καλούμε όλους τους Έλληνες να σβήσουν το φόβο και να βαδίσουμε μαζί τον περήφανο δρόμο αναδημιουργίας της πατρίδα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου