Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... τους υποδέχεται η Βουλευτής Μαγνησίας Μ. Χρυσοβελώνη, στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος στον Βόλο -

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ θα έχουν συναντήσεις με τους φορείς και την Κυριακή θα μεταβούν στη Σκιάθο, για τις εκδηλώσεις της επετείου του «ΟΧΙ»
Στην Μαγνησία θα βρίσκονται από την Παρασκευή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιώντας τριήμερη περιοδεία, στην κορύφωση της οποίας θα μεταβούν στο νησί του Παπαδιαμάντη, ώστε να παραστούν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ».

Τους Πάνο Καμμένο και Τέρενς Κουίκ θα υποδεχτεί η μόνη Θεσσαλή Βουλευτής του κόμματος, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα στις 7.00, στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος στο Βόλο, στον οποίο θα παραμείνουν ώστε το Σάββατο να πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς του Νομού.

Η αναχώρησή τους από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναμένεται την Κυριακή, ανήμερα δηλαδή της επετείου του «ΟΧΙ», ώστε να παραστούν στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο λιμάνι της Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου