Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!"(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!)

Αυστηρή κριτική προς τη κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για ''ποινικά αδικήματα''.


Αναφερόμενος στον ειδικό λογαριασμό που ζητά να δημιουργηθεί η Γερμανία, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι ''έχετε ήδη συμφωνήσει για έναν ειδικό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η Γερμανία στον οποίο θα μπαίνουν τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, πιθανόν και τα έσοδα από τον ορυκτό πλούτο της χώρας''.

''Διαπράττετε εγκλήματα και κακουργήματα. Δεν μπορείτε να έρχεστε εδώ και να τα συμψηφίζετε όλα. Τη τελευταία φορά που σας είδα ήταν όταν φέρατε την τροπολογία για τη Siemens. Είδατε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα τα ψήφισε και αποσύρατε την τροπολογία. Πήρατε πάνω σας, εσείς προσωπικά τη συμφωνία που είχε υπογράψει ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών και χαρίσατε δυο δισ. ευρώ στη Siemens, για να υποδεχθεί η κ. Μέρκελ τον Σαμαρά. Σας λέω ότι αυτά είναι ποινικά αδικήματα'', τόνισε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα.

Αναφορικά με τη διαγραφή του Νίκου Σταυρογιάννη, μετά τη δήλωσή του στηReal News ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι ''πήγατε και διαγράψατε βουλευτή γιατί εξέφρασε την πρόθεση να ψηφίσει κατά τη συνείδησή του. Αυτό είναι απειλή, εκβιασμός και φασισμός ''.

''Μιλήστε επιτέλους στον ελληνικό λαό και πείτε την αλήθεια για την ελληνική οικονομία. Έχει προσωπική ευθύνη όποιος ψηφίσει για την παράδοση της χώρας'', πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου