Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!


«ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

O  Ηλίας Παναγιώταρος στο BBC,  είπε πως αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα ξεκινά μία νέα μορφή εμφυλίου πολέμου.Το BBC κάνει ένα εκτενές ρεπορτάζ για το ακροδεξιό κόμμα και τις δράσεις του τον τελευταίο καιρό.

«Το ακροδεξιό κόμμα της Ελλάδας, η Χρυσή Αυγή, κέρδισε 18 έδρες στις εκλογές του Ιουνίου με μία καμπάνια που ήταν ανοικτά εχθρική στους παράνομους μετανάστες, ενώ τώρα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ορισμένοι Ελληνες αστυνομικοί υποστηρίζουν το κόμμα», αναφέρει το βρετανικό δίκτυο.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος δηλώνει από την πλευρά του πως: «Υπάρχει ήδη εμφύλιος πόλεμος», με το BBC και τον συντάκτη Πολ Μάσον να σχολιάζει: «Αν είναι έτσι, το κατάστημά του θα κάνει "χρυσές δουλειές" [...] Πουλάει εξοπλισμό καμουφλάζ, αστυνομικά γάντια, μάσκες προσώπου και μπλουζάκια που εκθειάζουν το χουλιγκανισμό στο ποδόσφαιρο. Στους τοίχους υπάρχουν πόστερ που επευφημούν τον τελευταίο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, ο οποίος έληξε το 1949».

«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη- παρόλο που σε κανένα δεν αρέσει αυτό- να πολεμήσει: μια νέα μορφή εμφύλιου πολέμου», σημειώνει ακόμη ο Χρυσαυγίτης βουλευτής και συνεχίζει: «Από τη μία πλευρά θα υπάρχουν εθνικιστές όπως εμείς και Έλληνες που θέλουν η χώρα μας να είναι όπως ήταν και από την άλλη πλευρά οι παράνομοι μετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι αυτοί που έχουν κατ' επανάληψη καταστρέψει την Αθήνα».

Στο ρεπορτάζ γίνεται μία καταγραφή των γεγονότων στα οποία πρωταγωνίστησε το ακροδεξιό κόμμα το τελευταίο διάστημα, όπως τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο για την ταινία Corpus Christi και τις ομοφοβικές φραστικές επιθέσεις του Παναγιώταρου προς τους συντελεστές της παράστασης.

«Ήταν η ελληνική νύχτα των κρυστάλλων», αναφέρει ο Λαέρτης Βασιλείου, σκηνοθέτης της παράστασης σε μία προσπάθεια εξίσωσης των γεγονότων της νύχτας της 9ης προς 10ης Νοεμβρίου του 1938 όπου έλαβε χώρα ένα χιτλερικό πογκρόμ κατά των Εβραίων.

Το ρεπορτάζ του BBC συνεχίζει λέγοντας πως: «Οι βουλευτές της (της Χρυσής Αυγής) απείλησαν να διώξουν τα παιδιά των μεταναστών από τους παιδικούς σταθμούς και ζήτησαν τη λίστα με τους παιδικούς σταθμούς με υψηλά νούμερα μεταναστών... Επιτίθενται σε μετανάστες, στην Αριστερά, στους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους μετανάστες ή στην περίπτωση του θεάτρου, τους ομοφυλόφιλους. Και η αστυνομία στέκεται στην άκρη. Στην Αθήνα η αστυνομία φέρεται να έχει ακόμα παραπέμψει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με μετανάστες γείτονες στη Χρυσή Αυγή για βοήθεια».

Ο Παναγιώταρος πιστεύει πως σύμφωνα με δημοσκοπήσεις του Ιουνίου υπάρχει υποστήριξη της Χρυσής Αυγής μέσα στη δύναμη της αστυνομίας, πολύ μεγαλύτερη από το γενικό πληθυσμό. «Πιστεύω ότι, όπως μας λένε τώρα, έχουμε περισσότερο από 50-60% προσωπικό της αστυνομίας που μας ακολουθεί - ίσως και περισσότερο- και καθημερινά αυξάνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου