Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

EΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΜΠΩΚΟΥ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ SPIROSPERO ΣΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ

Χθες είχαμε γράψει αποκλειστικά στο spirospero.gr για τις απειλές που έχει δεχτεί ο Γιάννης Σμπώκος, προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει από τις μίζες. (Δείτε εδώ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απειλή σε Σμπώκο)
Από την Παρασκευή το πρωί λοιπόν, εγκυρότατη πηγή, μας είχε ενημερώσει ότι στο σπίτι του Γιάννη Σμπώκου ,υπήρχε μεγάλη κινητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε απειλή ότι αν δεν επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει από τις μίζες, θα του ανατινάξουν το σπίτι στο Κεφαλάρι στην οδό Καραισκάκη.

Εμείς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο του Σπύρου του Καρατζαφέρη (δείτε εδώ - Σμπώκος: Δεν μπορεί κανείς να με απειλήσει)) και του είπε να κατεβάσει το άρθρο γιατί αυτός δεν απειλείται από κανέναν και έχουμε αναστατώσει τη γειτονιά με αυτά που γράφουμε.


Εμείς βέβαια όχι μόνο δεν το κατεβάσαμε αλλά χθες το βράδυ επισκεφτήκαμε την πολυτελή οικία του «κολλητού» του Άκη στο Κεφαλάρι. Διαπιστώσαμε λοιπόν ιδίοις όμασι και όχι σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η βίλλα είναι φωταγωγημένη με προβολείς μέχρι και στο πίσω μέρος που βλέπει στο δάσος.(δείτε φωτό).

Να σημειωθεί ότι η έκταση που βρίσκεται η βίλλα είναι τεράστια. Πιάνει σχεδόν ένα οικοδομικό τετράγωνο.
Στο σημείο που βρίσκεται υπάρχουν ακόμη δυο τρεις πολυτελέστατες βίλες και δάσος. Είναι σχεδόν ερημιά . Και αν κάποιος περάσει από το μέρος όταν δύσει ο ήλιος δεν περνάει ούτε κουνούπι, όχι αυτοκίνητο. Ούτε καν μέρα μεσημέρι, όχι βραδινές ώρες.
Λοιπόν αυτό που είδαμε μέσα σε ένα τέταρτο που καθίσαμε εκεί ήταν μόνο δυο αυτοκίνητα, ένα κόκκινο και ένα μπλε Ι.Χ παλιά μοντέλα και όχι καινούρια για να μην δίνουν και στόχο να κάνουν τον κύκλο της βίλας όχι μία αλλά τρεις φορές.
Στόχο δώσαμε έτσι κι αλλιώς γιατί όπως σας είπαμε βραδινή ώρα στο σημείο δεν κουνιέται φύλλο.

Οι σεκιουριτάδες-«μπράβοι» που επέβαιναν στο κόκκινο αυτοκίνητο θέλησαν να μας κάνουν επίδειξη δύναμης. Μας έκλεισαν το δρόμο μία μπροστά και μία πίσω για να μας αφήσουν στη συνέχεια να φύγουμε, αφού πρώτα θέλησαν να μας κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν ήταν πέρα για πέρα σωστές. Ο κ.Σμπώκος απειλήθηκε με την ανατίναξη του σπιτιού του αν δεν γυρίσει πίσω τις μίζες.

Δεν γνωρίζει όμως ή δεν λέει ο Σμπώκος από που προήλθε η απειλή. Ο Γιάννης Σμπώκος, που κατηγορείται από διάφορους μάρτυρες ότι έχει κατακρατήσει μισό δισεκατομμύριο από τις μίζες των εξοπλισμών, δεν ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά έλαβε ιδιωτικά μέτρα ασφαλείας.

Η απειλή δεν προέρχεται απ ότι αναφέρουν οι πληροφορίες από την πλευρά του προφυλακισμένου Άκη, αλλά από άλλες δυνάμεις του εξωτερικού, που είναι αναμεμειγμένες στο "πάρτι" των μιζών.

Μετά τις απειλές που έχει δεχτεί, όχι μόνο δεν ενημέρωσε τις επίσημες αρχές τους κράτους, αλλά παρά ταύτα νοίκιασε αυτοκίνητα και «μπράβους», φωταγώγησε το σπίτι και θέλησε να μας κάνει επίδειξη δύναμης.

Δεν μας είπατε κάτι όμως κ.Σμπώκο: Τελικά πήρατε 500εκ.ευρώ από τις μίζες ή όχι;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου