Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ !

Της Μπέττυς Γιάννα
Όταν διαβάζαμε αυτή την καταγγελία δεν πιστεύαμε στα ματιά μας!Ο δήμος Χαλανδρίου ανοίγει κοινωνικό παντοπωλείο για τους φτωχούς της περιοχής σε ένα κτίριο 200τ.μ με ενοίκιο 5.500 ευρώ το μήνα!!!!

Ναι καλά διαβάζετε 5.500 το μήνα θα καταβάλει στον ιδιοκτήτη ο δήμος προκειμένου να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη για τρόφιμα, σύμφωνα με την καταγγελία.
Το θέμα όμως απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον καθώς διαβάζαμε παρακάτω. Το εν λόγω ακίνητο ανήκει σε δημοτικό σύμβουλο!( Όπως δημοτικός σύμβουλος ήταν και ο προηγούμενος ενοικιαστής. Και οι δύο στην ίδια παράταξη...)
Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλοντα, το συγκεκριμένο κτίριο ήταν ξενοίκιαστο 1,5 χρόνο αφού όπως καταλαβαίνετε πλέον δύσκολα νοικιάζονται λόγω κρίσης, πολλώ δε μάλλον ένα κτίριο 200τ.μ στο κέντρο με ενοίκιο «φωτιά» 5.500 το μήνα!
Στο ίδιο κτίριο, φέρεται πως θα στεγάσει και την δημοτική αστυνομία του Χαλανδρίου. Γιατί όμως; Αφού η δημοτική αστυνομία στεγάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε ιδιόκτητο κτίριο του δήμου! Μήπως για να δικαιολογηθεί το υπέρογκο ποσό του ενοικίου;
Αυτή ήταν η πιο συμφέρουσα λύση για τους δημότες; Σήμερα τα ενοίκια σύμφωνα με τις αγγελίες που κυκλοφορούν στις εφημερίδες, έχουν «πέσει» αρκετά. Κοινωνικό παντοπωλείο λοιπόν μπορείς να κάνεις σε έναν δήμο, όχι στο κέντρο, δίπλα στις τράπεζες, αλλά σε συνοικισμό με 300 ευρώ ενοίκιο το μήνα. Κοινωνικό παντοπωλείο ή Ντελικατέσσεν θα ανοίξει ο δήμος;

spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου