Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει προχθές μέσα από το spirospero.gr, βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα ένα μεγάλο και βρώμικο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται όλος ο «καλός ο κόσμος» της ελίτ κοινωνίας.
Δεκάδες εφοριακοί, δικηγόροι, αστυνομικοί, λογιστές και... ποινικοί, χρησιμοποιώντας τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού (φωτό), έστηναν off shore εταιρίες, ξέπλεναν μαύρο χρήμα ενώ επιδίδονταν σε τοκογλυφία και άλλες ενέργειες.

Χρησιμοποιούσαν παρόμοιες πρακτικές με το αντίστοιχο τοκογλυφικό της Θεσσαλονίκης, ενώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα, είχε «απλώσει» τα πλοκάμια του μέχρι την Ιταλία, εμπλέκοντας ανθρώπους υπεράνω υποψίας. Καινούριες αποκαλύψεις έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα αποκλειστικά από το spirospero.gr για την Καμόρα της Ελλάδος.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι έχουμε μείνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!!!

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ
Μέχρι και δίπλωμα οδήγησης είχανε βγάλει στον τετραπληγικό και μάλιστα και για νταλίκα!!! Το επαγγελματικό δίπλωμα που βλέπεται στη φωτογραφία είναι φυσικά πλαστό, αφού δεν γίνεται ένας τετραπληγικός να κατέχει δίπλωμα οδήγησης και μάλιστα μέχρι και για νταλίκα!!! Κι όμως ναι! Μέχρι και για νταλίκα!
Αυτό όμως που μας προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ήταν το εξής: Ο αριθμός αδείας του διπλώματος, (που για ευνόητους λόγους έχουμε σβήσει), ανήκει σε έναν Ανθυπαστυνόμο της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα εν ενεργεία!!!


Το κύκλωμα βρώμικο, τα λεφτά πολλά και οι πλαστογραφίες όπως και οι απάτες σύμφωνα με τον μηνυτή δεν έχουν τελειωμό...
Δεν έφτανε όμως μόνο το πλαστό δίπλωμα...

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ
Στης 6 Ιανουαρίου 2007 εκδίδεται νέα αστυνομική ταυτότητα με αρ. ΑΕ... στο όνομα του Π.Λ σε τμήμα ασφαλεία δυτικών προαστίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π.Λ από το έτος 2000 περίπου δεν μπορούσε να κουνήσει πλέον ούτε τα χέρια του κατ΄ ελάχιστο.
Ο Ανθυπαστυνόμος βεβαιώνει ως μάρτυρας στην έκδοση της αστυνομικής ταυτότητας 100% ΨΕΥΔΗ στοιχεία!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην 74σελιδη μηνυτήρια αναφορά του στον Εισαγγελέα ο αδερφός του αναπήρου.
Απ ότι μπορείτε να διακρίνετε στην ταυτότητα του τετραπληγικού, πέρα των όσο καταγγέλει ο αδερφός του, υπάρχει και το εξής παράδοξο:
Η Ταυτότητα έχει εκδοθεί στις 06-01-2007 , δηλαδή ημέρα εθνικής εορτής και αργίας ( Θεοφάνεια)!!! Αλήθεια δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο στα αστυνομικά τμήματα που εκδίδονται οι ταυτότητες; Γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία και το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε ο ανθυπαστυνόμος; Εκδίδει η αστυνομία ταυτότητες σε ημέρες εθνικής εορτής και αργίας;;;


Μεταξύ άλλων, στο όνομα του τετραπληγικού είχε περάσει και ένα νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά...


ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ - Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ -Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με τη μυνητήρια αναφορά όλη η διαδικασία, για να περάσει το ρεμπετάδικο στο όνομα του τετραπληγικού, έχει γίνει με χρήση πλαστών εγγράφων-εξουσιοδοτήσεων τρίτων προσώπων!
Έτσι το ρεμπετάδικο πέρασε στο όνομα του τετραπληγικού αλλά κουμάντο κάνανε ένας αστυνομικός και ένας πρώην υπάλληλος του ΣΔΟΕ!

Πιο συγκεκριμένα:

«Όλες οι συνεννοήσεις και οι συναλλαγές γίνονται όμως με τον πρώην υπάλληλο του ΣΔΟΕ και όχι με τις κόρες του ιδιοκτήτριες του ακινήτου που στεγάζει το νυκτερινό κέντρο. (Το ακίνητο φέρεται ότι ανήκε στις δύο κόρες συνταξιούχου σήμερα υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, παλαιότερα τελωνειακού υπαλλήλου και μετέπειτα του ΣΔΟΕ!!!)
Από όσα μου ανέφερε γείτονας του ακινήτου είναι συνταξιούχος σήμερα υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, παλαιότερα Τελωνειακός υπάλληλος και μετέπειτα εφοριακός υπάλληλος ελέγχων στο ΣΔΟΕ.
Εισέπραττε ΠΑΝΤΑ ο ίδιος τα ενοίκια τα μετρητά αλλά και τις επιταγές που δίνονταν για τα ενοίκια του καταστήματος. .
Την διαχείριση του καταστήματος αλλά και του ταμείου του ρεμπετάδικου – νυκτερινού κέντρου όσο ήταν στο όνομα του Π.Λ , είχε ο ανθυπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ» αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του ο Ν.Λ
Τον Ανθυπαστυνόμο, «καίει» με την ένορκη βεβαίωσή της και η κοπέλα που πρόσεχε τον ανάπηρο στο σπίτι του. «...ήρθε και ο Ανθυπαστυνόμος που εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο ως ταμίας και υπεύθυνος...» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην ένορκη βεβαίωσή της.

ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ "FAST-TRΑCK" ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ
«Η λειτουργία του ρεμπετάδικου δηλώνεται στην ΔΟΥ Χαλανδρίου ως υποκατάστημα της ατομικής επιχείρησης που ήταν στο όνομα του Π.Λ και γίνεται θεώρηση Ταμειακής Μηχανής από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΟΥ Χαλανδρίου.
Ποιος έκανε τις απαραίτητες λοιπόν ενέργειες και ενώπιον ποιών υπαλλήλων στην ΔΟΥ Χαλανδρίου, στο Δήμο Πειραιά και όπου αλλού απαιτείτο και ποιος υπέγραψε για λογαριασμό του Π.Λ;
Οι διαδικασίες μάλιστα της έναρξης του ρεμπετάδικου γίνανε "fast-track"...Γίνεται ποτέ έναρξη δραστηριότητας με ένα απλό ΦΑΞ; Φαίνεται όμως που το κύκλωμα βρώμικου χρήματος είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού και οι «εξυπηρετήσεις» γινόντουσαν με συνοπτικές διαδικασίες.


Ο τετραπληγικός απεβίωσε στις 3 Ιουνίου του 2008 τα ξημερώματα και μετά το θάνατό του επικράτησε πανδαιμόνιο, για το ποιος θα πάρει τι και πώς θα εξαφανιστούν τα έγγραφα που τους «καίγανε»... Δυο μέρες μετά, ο Ειρηνοδίκης αποφάσισε τη σφράγιση του ρεμπετάδικου με το σκεπτικό ότι ο θανών δεν είχε συγγενείς . Ως εκ θαύματος , τρία αυτοκίνητα που ήταν και αυτά στο όνομα του τετραπληγικού ( φέρεται να είναι και αυτά μέρος του ξεπλύματος σύμφωνα με τον μηνυτή) , κάνουνε «φτερά»!


ΤΑ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο "ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ
Σήμερα ο Ανθυπαστυνόμος ήδη δικάζεται με βούλευμα της Εισαγγελείας Πειραιά για το αδίκημα της κλοπής αντικειμένου ιδιαιτέρας μεγάλης αξίας.
Μετά το θάνατο του τετραπληγικού κλάπηκαν 3 αυτοκίνητα, που ήταν στο όνομά του, με χρήση των κλειδιών τους, χωρίς να παραβιαστούν. Η ΕΛ.ΑΣ μέσα σε ένα μήνα βρήκε και τα τρία, το ένα στο Σχιστό, το δεύτερο στη Νίκαια και το τρίτο στα Γρεβενά σε διάβαση λαθρομεταναστών. Τυχαίο;
Συγκατηγορούμενος του ανθυπαστυνόμου, για την κλοπή αυτοκινήτων του Π.Λ, είναι γνωστός ποινικός (Π.Μ) , που ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος για μεταφορά λαθρομεταναστών στις φυλακές των Διαβατών. Τυχαίο;
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω Ανθυπαστυνόμος, έχει συγγενική σχέση με αντιδήμαρχο της Δυτικής Αττικής ο οποίος ήταν συνέταιρος με γνωστό «νονό» της νύχτας που τώρα βρίσκεται στις φυλακές για το συνδικάτο του εγκλήματος. Τώρα ο Ανθυπαστυνόμος,βρίσκεται τοποθετημένος, σε ευαίσθητη υγειονομική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Κύριε Υπουργέ ακούτε; Γιατί δεν έχει τοποθετηθεί σε διαθεσιμότητα;
Εμείς συνεχίζουμε την έρευνα για τις Καμόρες της Ελλάδας και τα στοιχεία που έχουμε ανακαλύψει και θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια πραγματικά θα σας σοκάρουν ακόμη πιο πολύ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου