Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ "ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ" ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ -ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ


Από τις 20 Ιουνίου, ήταν γνωστό στην αστυνομία ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του που δικάζονται αυτή την εποχή για συμμετοχή στον "Επαναστατικό Αγώνα", δεν είχαν προσέλθει στο τμήμα για να δηλώσουν παρουσία. Κατα τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί, έπρεπε να παρουσιάζονται στις αρχές κάθε 1-15 και 20 του μήνα(κατά το πρόσφατο βούλευμα που είχε μετατραπεί από την αρχική παρουσίαση για 5 φορές στην αστυνομία).


Επίσης σύμφωνα με την αποφυλάκιση τους που έγινε τον Οκτώβριο του 2011 μετά τη συμπλήρωση του 18μηνου της υποχρεωτικής τους κράτησης,( κατόπιν εντολής του Συμβουλίου Εφετών, οι πύλες των φυλακών Κορυδαλλού άνοιξαν για τους κατηγορούμενους, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης)επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Το Συμβούλιο Εφετών, με το βούλευμά του, έθεσε στους κατηγορούμενους τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παραμονής εντός του Νομού Αττικής και της εμφάνισης ανά πέντε ημέρες στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους.

Την 1η Ιουλίου, πάλι κατά πληροφορίες οι κατηγορούμενοι δεν παρουσιάστηκαν στο τμήμα. Μάλλον έχουν πάει για μπάνια και τους το κρατάνε για έκπληξη(θα το δείτε ότι τα παιδιά δεν έχουν διαφύγει αλλά κάνουνε την πλάκα τους, καλοκαίρι είναι).

Ευθύνες για το μπάχαλο έχει και το δικαστήριο που τους δίκαζε αλλά και το Εφετείο. Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο. Δένδια, πάρε κεφάλια. Kαι βάλε τους ικανούς σε κατάλληλες θέσεις. Και εαν Δεν ξέρεις ποιοι είναι οι ικανοί ρώτα τους συμβούλους σου να σου πούνε.

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου