Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΒΓΑΖΟΥΝ "ΦΩΤΙΕΣ" ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ "ΔΡΑΚΩΝ"

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα
"Φορτσάρει" για την κούπα η ομάδα του Δημήτρη Βερβεσού, καθώς πέρασε σαν "τρένο" χθες από την ομάδα των δικηγόρων της Καλαμάτας, στο δημοτικό στάδιο των Σπατών.Το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δικηγόρων φτάνει στο τέλος, με τον "Δράκων" να είναι η επικρατέστερη ομάδα για να σηκώσει το κύπελλο.
Χθες στα προημιτελικά, νίκησε την Καλαμάτα με σκορ 3-1 και πέρασε στον ημιτελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη, όμαδα δικηγόρων από την Θεσσαλονίκη.(Μέγας Αλέξανδρος)

Τα γκολ που έδωσαν την πρόκριση σημείωσαν οι : Γιώργος Καστάνης, Βασίλης Κατσαφάδος και για μια ακόμη φορά το "πουλέν" της ομάδας, Στράτος Πετρακόπουλος.

Από τις τρεις ομάδες των Αθηνών, η μόνη που παρέμεινε να διεκδικεί επάξια τον τίτλο είναι αυτή του γνωστού δικηγόρου Δημήτρη Βερβεσού, καθώς είναι και η πιο φορμαρισμένη της περιόδου.

Ο κ.Βερβεσός πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση και αποτέλεσε τον σημαντικότερο 13ο παίκτη-"κλειδί" , καθώς δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει τους δικηγόρους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που μπορεί να μην ήταν και ο ιδανικότερος, αλλά οι παίκτες δεν άργησαν και πολύ να βρουν τα πατήματά τους. Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Δρακόπουλος δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας και είναι αισιόδοξος ότι θα φτάσουν μέχρι και τον τελικό του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου