Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΤΟ MAKELEIO.GR ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ:ΔΥΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!


-ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΕ "ΘΥΜΑΤΑ"; ΜΕ "ΘΥΜΑΤΑ" ΑΝΤΩΝΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ.
-ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΛΜΑ
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝΔΙΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2004
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ


Εδώ και 6 μέρες-και ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψουμε όλα στο όνομα της αλήθειας και των αγώνων που δίνει η εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1 ΚΑΙ 2 απέναντι στα θρασύμια της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας που έθαψε και κονιορτοποίησε τα λαικά συμφέροντα και αποτελεί τους νεκροθάφτες ενός ολόκληρου έθνους- δύο προστατευόμενοι της εξουσίας Σαμαρά, Βενιζέλου και μπαρμπα Φανούρη Κουνέλη, αποφάσισαν ότι θα φιμώσουν το προπύργιο της δημοσιογραφικής ελευθερίας. Το ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο makeleio.gr. και το έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι δεν μασάμε έναντι ουδενός.

Το Σάββατο το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Σαμαρά, "φίλος του μεγαλοεργολάβου φυλακισμένου Τρομπούκη" σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2009(έτσι δεν είναι κύριε Σαλμά;), πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και υπέβαλε μήνυση κατά του site. Με εντολή της προισταμένης Ελένης Ράικου(προς τιμήν της)διετάχθη προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν εαν τα καταγγελλόμενα ευσταθούν. Ο κ.Σαλμάς ισχυρίζεται ότι προσβάλλαμε την τιμή και την υπόληψή του γιατί γράψαμε ότι ο πρώην υφυπυργός Πανάρετος με νόμιμη απόφαση, του αφαίρεσε τον καθηγητικό τίτλο που κατά τον τότε υπουργό παρατύπως και παρανόμως είχε πάρει ο Σαλμάς.

Στη συνέχεια η κυρία "φωτοτυπία" της κατάπτυστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που αφάνισε το βιος του λαού, του έδωσε με άλλη απόφαση πίσω τον τίτλο. Το γράψαμε και αυτό. Και ο κ.Σαλμάς(με την ογκώδη βίλα στην Παλλήνη)εθίγη. Και υπέβαλε μήνυση. Του παραγγέλουμε με τον πιο επίσημο τρόπο, να πιεί ξύδι εαν εθίγη. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί του. Εδώ είμαστε και δεν χανόμαστε. Από εκεί ξεκίνησε η απόπειρα φίμωσης. Και δεν μπορεί παρά όλο το σκηνικό να είναι κατευθυνόμενο από παράκεντρα εξουσίας. Αυτά που λέμε θα τα αποδείξουμε λίαν συντόμως.

Πάμε στον δεύτερο. Αυτός είναι δοτός. Πρόκειται για τον κ.Άκη Μεταλληνό. Θαμώνα μεσημέρια και βράδυα(πότε αλήθεια δουλεύεις κύριε Μεταλληνέ;)της πλατείας Κολωνακίου. O κ.Μεταλληνός που διατέλεσε μέλος του βαθύτατου γαλάζιου κομματικού μηχανισμού επι πρωθυπουργίας Καραμανλή, πέρασε από την επιτροπή του 2004 και ήταν στο πλευρό της κυρίας Πετραλιά ενώ είναι αγαπημένο παιδί του κ.Δένδια. Να τον χαίρετε. Ο κύριος αυτός πήγε στην Εισαγγελία(κολλητός του κ.Σαλμά από όσα πληροφορηθήκαμε)και μας υπέβαλε δεύτερη μήνυση. Ασκήθηκε αυτόφωρη διαδικασία κατά δημοσιογράφων του site και εισαγγελικός λειτουργός με αστυνομικούς(ενώ κάποιοι άλλοι την ίδια ώρα έδιναν μάχες με ληστές στην Πολιτεία), πήγε να συλλάβει δημοσιογράφο του site.

Και για τους δύο κυρίους επιφυλασσόμαστε. Το ρεπορταζ δεν τελειώνει όπως ξέρετε για μας ποτέ.

Θα έχουμε πολλά να πούμε στο πλαίσιο της δημοσιογραφική έρευνας- και για τους δύο- εντός των προσεχών ωρών. Κάποιοι κύριοι θέλουν αυτό το site να εκφοβηθεί, να κατατρομοκρατηθεί και να κλείσει.

Δεν θα τα καταφέρουν. Τους έχουμε πει και στο παρελθόν. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΚΑΡΥΔΙΑ". ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ...

ΠΗΓΗ:makeleio.gr 

1 σχόλιο:

  1. Zητειστε τα πρακτικα εκλεκτορικου για την εκλογη του Σαλμα ως Επικουρου Καθηγητη.Το δικαιουσθε γιατι εχετε τωρα,με την μηνυση του,εννομα συμφεροντα.Μεσα σε αυτα υπαρχουν πολυ σοβαρες κατηγοριες ,ποινικου επιπεδου,σε βαρος του απο καθηγητες της Ιατρικης Σχολης.Κανετε μηνυτηρια αναφορα στην αρμοδια Εισαγγελια να τα διερευνησει και δημοσιοποιειστε τα στον Ελληνικο Λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή