Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ!

Στο σπίτι του προπονητή Γιώργου Δώνη στην οδό Ζήτσης 4 στην Κηφισιά εισέβαλαν πριν από λίγο δύο άγνωστοι με σκοπό τη ληστεία.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο πεθερό του, ωστόσο οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Εκτός από τον ηλικιωμένο μάλιστα εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν και η πεθερά του μαζί με τα εγγόνια τους. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία γείτονα, οι ληστές ζήτησαν από τον πεθερό και την πεθερά του προπονητή να μπουν στο μπάνιο του σπιτιού. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος γείτονας, τους ζήτησαν να καλύψουν το πρόσωπο του βρέφους με μπλουζάκι.

Λίγο αργότερα ένα περιπολικό κατέφθασε στο σημείο και ο δράστες πυροβόλησαν τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους ληστές και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο.

Ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε στο πόδι, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν, παίρνοντας το θύμα ως όμηρο.

Λίγα λεπτά αργότερα τον εγκατέλειψαν στο ρέμα του Κοκκιναρά από όπου λίγα λεπτά αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η αστυνομία έχει ψάχνει εξονυχιστικά την περιοχή ωστόσο οι δράστες ακόμη παραμένουν άφαντοι.

Άρον -άρον στην Αθήνα ο προπονητής
Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Δώνης μετά τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του πριν λίγη ώρα για αυτό το λόγο μεταβαίνει αεροπορικώς στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πεθερό του και την οικογένειά του.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός προπονητής πέφτει θύμα ληστείας αφού τα Χριστούγεννα το σπίτι του είχε γίνει και πάλι στόχος ληστών. Εκείνη τη φορά μάλιστα, στο σπίτι βρισκόταν και ο ίδιος , με τη γυναίκα του και το μικρότερο παιδί τους και για καλή τους τύχη δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία των δραστών, ενώ τα άλλα δύο μεγαλύτερα τους παιδιά έλειπαν.

Τη διάρρηξη κατάλαβαν τα δύο μεγάλα τους αγόρια αφού επιστρέφοντας στο σπίτι τους είδαν την πόρτα μισάνοιχτη και το αυτοκίνητο της οικογένειας να λείπει.

Δύο μέρες μετά οι ληστές προσπάθησαν ξανά να μπουν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη, αλλά αυτή τη φορά ο Έλληνας προπονητής αντιλήφθηκε τους κλέφτες, πήρε την αστυνομία, η οποία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, αποτρέποντας τους διαρρήκτες από νέα κλοπή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου