Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΧΗΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!



ΕΠΕΣΕ ΤΡΕΛΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!
Όποιος παρακολούθησε χθες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο Extra 3, θα διαπίστωσε πως έγινε της τρελής το πανηγύρι. Ο Βασίλης Χήτος, αστυνομικός συντάκτης και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν συγκρατιόταν με τίποτα. ΡΟΜΠΕΣ γίνανε και αυτός και ο Χίος! Ξεκατινιάστηκαν κανονικά! Δεν μπορούσες να τους μαζέψεις!
Από τη μια ο Χήτος, που φώναζε στον Χίο σαν τρελός και από την άλλη ο γνωστός σε όλους μας Στέφανος να μην μπορεί να συγκρατηθεί. Αντήλλαξαν λόγια βαριά μεταξύ τους  και η εκπομπή μετατράπηκε σε πανηγύρι. Πάντως όποιος την είδε LIVE...θα τον ενθουσίασε το αποτέλεσμα.!!!


Μακελειό όνομα και πράγμα αυτή η εκπομπή τελικά. Από τη μια "πόσα λεφτά έχει ο Καμμένος", από την άλλη  "μου είχε ζητήσει να κατέβω αλλά δεν του έκανα την χάρη", και από την άλλη "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"! Η μία καταγγελία διαδεχόταν την άλλη. Μέχρι και για μια γκόμενα μεγαλοεκδότη ακούσαμε που της δώσανε έδρα!!! ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!


Παιδιά δεν μαζεύεστε λίγο σε αυτή την εκπομπή;;; Θα πέσει ΦΟΥΜΟ! Μην βγάζετε τις ρόμπες για άλλους...κρατήστε μερικές εσείς... για να μην ξεμείνετε!!


 Y.Γ:  Το πιο σοκαριστικό βέβαια ήταν αυτό που ακούστηκε για τον Κουίκ: Ότι δούλευε στο γραφείο τύπου εισπρακτικής εταιρίας που ανήκει σε ένα δικηγόρο που "ανακατεύεται" και με ποδοσφαιρικές ομάδες! Μήπως να το ψάξουμε λίγο αυτό;

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου