Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ... ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!


ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Και εκεί που όλα ήταν ήρεμα άρχισε το ξύλο. Ο Κασιδιάρης πέταξε ποτήρι με νερό στη Δούρου, μπήκε στη μέση η Κανέλλη και έγινε χαμός !
"Αντε να χαθείς ρε τσόκαρο" είπε ο Κασιδιάρης στη Δούρου, άρχισε το υβρεολόγιο και η Κανέλλη πλακώθηκε στον αερα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και...  έπεσε σήμα τέλος στην εκπομπή. Γυαλιά καρφιά στην εκπομπή...στο τέλος κόντεψαν να τσακωθούν όλοι μαζί.  Η Δούρου σε έξαλλη κατάσταση!


ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ON AIR

Η πολιτική αντιπαράθεση στην τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε υψηλούς τόνους και ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι με νερό προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε καταδικάζοντας την ενέργεια του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, στράφηκε προς την κ. Κανέλη, της όρμηξε και την γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια των προσκεκλημένων και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να αποτραπεί το επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή, η οποία διακόπηκε για λίγο. Ακολούθως, μετά από διαφημιστικά μηνύματα, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή, ενώ το επεισόδιο καταδίκασε και η κ. Δούρου και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που βρισκόταν στο στούντιο.

Στην εκπομπή παρενέβησαν και εκπρόσωποι των κομμάτων καταδικάζοντας τη στάση του κ. Κασιδιάρη ως άνανδρη.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Η. Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη, έμπρακτη εξύβριση.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου