Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΚ. ΕΥΡΩ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ 
Το πόρισμα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας καίει πρώην αντιδήμαρχο δήμου της Φθιώτιδας. Τα στοιχεία δείχνουν πως από τους λογαριασμούς του σε διάφορες τράπεζες έχουν διακινηθεί χρήματα που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια 800 χιλιάδες Ευρώ.


Η έρευνα του ΣΔΟΕ ξεκίνησε μετά από καταγγελία στον εισαγγελέα, συνεργάτη του δήμου, που εκδήλωσε το ενδιαφέρον εκείνη την περίοδο να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος, είχαν καταθέσει εναντίον του μήνυση και στην δίκη που έγινε τον Απρίλιο ο μηνυτής ανακάλεσε.

O εν λόγω πρώην αντιδήμαρχος, είναι γύρω στα 50, έχει δυο παιδιά που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο και είναι εργολάβος ηλεκτρολόγος με ένα τεράστιο κύκλο εργασιών την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του spirospero.gr από τους κατοίκους της περιοχής. Όλοι ειναι σοκαρισμένοι με το ποσό που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, γιατί ο αντιδήμαρχος δεν εμφάνισε ποτέ πολυτελή ζωή. Μένει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι που έφτιαξε τον τελευταίο χρόνο και έχει ένα παλιό αυτοκίνητο του 2001, δύο αγροτικά και ένα επαγγελματικό φορτηγό.

"Προσπαθούν να κυνηγήσουν τον προηγούμενο Δήμαρχο και να βρούνε μεμπτά στοιχεία εναντίον του αλλά δεν μπορούν και την πλήρωσε ο αντιδήμαρχος. Τον κυνηγάνε βέβαια διάφοροι λόγω και της κομματικής του ταυτότητας. Μπορεί ο Δήμαρχος τότε να ήταν του Πασόκ, αλλά ο αντιδήμαρχος , ήταν χρόνια στην ΟΝΝΕΔ και μετέπειτα στη ΝΔ. Ο συγκεκριμένος είχε να κάνει με αρκετά χρήματα γιατί ο κύκλος των εργασιών του ήταν τεράστιος. Τώρα αν δεν τα δήλωνε είναι άλλο θέμα. Aυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα. Χρωστάει σε προμηθευτές πολλά λεφτά. Τον κυνηγήσανε οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Υπάρχει έντονο πολιτικό παρασκήνιο από πίσω και έχει γίνει μεγάλος ντόρος εδώ...Βέβαια το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να λέει ψέμματα. Απλώς δεν το περιμέναμε να κρύβει τόσα χρήματα.Έπαιρνε δημόσια έργα και μεγάλα έργα. Είχε μια ακτίνα από το νομό Φθιώτιδας μέχρι και τη Λάρισα, την Αταλάντη και τα Καμμένα Βούρλα.» μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής που γνωρίζει πολύ καλά τον αντιδήμαρχο.

http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου