Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Όπως ήδη είναι γνωστό στους περισσότερους από εσάς, αλλά και σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του OmertaNewsGr, υπάρχουν εντονότατες πλέον αντιδράσεις στους υποψήφιους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αναφορικά με το "Άρμα Πολιτών" του Γιάννη Δημαρά.
Έτσι πολλοί από τους Υποψήφιους Βουλευτές του Πάνου Καμμένου στις εκλογές της 6ης Μαίου, πήραν την απόφαση να μην συμμετέχουν αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
Το "Άρμα Πολιτών" έχει δημιουργήσει προβλήματα στα εσωτερικά του κινήματος, γιατί πρώτον δεν έχουνε ταχθεί, έχουνε λάβει περισσότερα απ΄ όσα έχουνε δώσει και απ ότι δικαιούνται ( έδρες) και το κυριότερο ΔΕΝ έχει γίνει αναστολή του κόμματος. Έχουνε συνεργαστεί ως κόμμα στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, χωρίς όμως να έχουνε προσχωρήσει!
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχει πλέον δυσανασχετήσει και όλη αυτή η κατάσταση έχει θέσει πολλά ΣΤΕΛΕΧΗ-ΚΛΕΙΔΙΑ, εκτός, αφού αρνούνται να κατέβουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. 
Αν δεν αποσαφηνιστούν λοιπόν τα όρια συνεργασίας, το κίνημα θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα, αφού οι αποχωρήσεις θα διαδέχονται καθημερινά η μία την άλλη. Υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές διεργασίες και αυτοί που εκφράζουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ του κινήματος, ανησυχούν για το "Ποια θα είναι η στάση του κινήματος μετά τις εκλογές, όπως αυτή έχει καθοριστεί με τη συμφωνία συνεργασίας με το "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Γιάννη Δημαρά και των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΤΙΩΝ του Νότη Μαριά!!!

Χαρακτηριστικά είναι τα 2 tweets που ανέβασε πριν λίγο ο γνωστός Ποινικολόγος και Υπ.Βουλευτής στη Β΄Αθήνας ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, με τον Πάνο Καμμένο  στις προηγούμενες εκλογές: 



ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ.... ΕΡΩΜΕΝΕΣ! ΑΧ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.....!
ΜΕ ΔΗΜΑΡΑ - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ - ΜΑΡΚΑΤΟ - ΜΑΡΙΑ? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!

Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι ο Παύλος Σαράκης είναι για μια ακόμη φορά ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!!!

Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ θέλει ένα κίνημα πολιτικό, ζωντανό, δημιουργικό, απελευθερωμένο από στερεότυπα και δόγματα, ένα κίνημα που θα συμβαδίζει με τη σύγχρονη πραγματικότητα, που θα έχει πρόταση και θέση για κάθε κοινωνικοπολιτική ανάγκη, που θα εμπνέεται όμως από τον ελληνισμό και θα υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων, των πολλών, του άνεργου, του βιοπαλαιστή, του μικρομεσαίου, του έντιμου και δημιουργικού επιχειρηματία, που θ’ αγωνίζεται για την ανάπτυξη, θεμελιώνοντας την αξιοκρατία, με κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ!

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει. Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και των επιλογών. Διαφορετικά θ’ αποτελέσουμε στιγμιαίο ιστορικό πολιτικό γεγονός. Και θα είναι κρίμα και ντροπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου