Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!


H Μπέττυ Γιάννα γεννήθηκε στον Αλμυρό-Μαγνησίας, από γονείς βιοπαλαιστές. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού και ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αθήνα ως Σύμβουλος Αγωγής Υγείας Προληπτικής Ιατρικής.

Την κέρδισε όμως, η αγάπη της για τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ.Ασκεί μαχόμενη δημοσιογραφία τα τελευταία 10 χρόνια και δραστηριοποιείται κυρίως στο ερευνητικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ΜΜΕ από το αθλητικό ρεπορτάζ για να καταλήξει στις «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» του Νίκου Ευαγγελάτου όπου και έμεινε δίπλα του για 5 ολόκληρα χρόνια. «Όργωσε» κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα από το Διδυμότειχο μέχρι και τη Κρήτη, προκειμένου να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και να ενημερώσει τον πολίτη.

Στην επαγγελματική της πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί «μετωπικά» με τα κυκλώματα διαφθοράς καθώς διακρίνεται για τη μαχητικότητά της.

Έχει περάσει σχεδόν απ όλα τα ρεπορτάζ καθώς έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ όπως η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» , το περιοδικό «Ciao», την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου, για να περάσει ενεργά και μαχόμενα στο χώρο του διαδικτύου, όπου δραστηριοποιείται ακόμη και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου