Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΛΤ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ!


Στα ψηφοδέλτια των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του Πάνου Καμμένου, έχουν τη τιμητική τους, πολλά πρόσωπα που υπηρέτησαν στην Αστυνομία αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι μία ξεκάθαρη πολιτική επιλογή, αφού τα τελευταία χρόνια, οι υπηρετούντες στο εθνικό καθήκον, βάλλονται από παντού. Με την πολιτική των μνημονίων οδηγούνται στην οικονομική εξαθλίωση, που έχει ξεκάθαρο στόχο να "εξολοθρευτούν" ψυχολογικά, ώστε οι θεσμοί που υπερασπίζονται την Ελληνική κρατική οντότητα να "καταρρεύσουν". Μας θέλουν διαλυμένο κράτος, χωρίς αντιστάσεις, υποχείριό τους.

Οι ένστολοι σε όποιο Σώμα κι αν υπηρετούν, είτε είναι εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία, έχουν λάβει τις αποφάσεις τους. Η συντριπτική τους πλειοψηφία τάσσεται στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Στη μεγάλη εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών, η υποψηφιότητα του δικηγόρου-ποινικολόγου Παύλου Σαράκη (φώτο) φαίνεται να συσπειρώνει μαζικά τον κύριο όγκο των ψηφοφόρων, από την Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι περισσότεροι αστυνομικοί τον γνωρίζουν προσωπικά εξαιτίας της μαχόμενης δικηγορίας που ασκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπεράσπιση μαχόμενων αστυνομικών από ψευδείς μηνύσεις που είχαν υποβληθεί εναντίον τους, με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν στο καθήκον τους. Έχει συμπαρασταθεί δυναμικά στους έντιμους και μαχόμενους αστυνομικούς ενώ έχει σταθεί απέναντι σ’ εκείνους που με τη στάση και τις πράξεις τους, προσβάλλουν βάναυσα το Αστυνομικό Σώμα.

Οι ένστολοι στηρίζουν την υποψηφιότητά του, γιατί γνωρίζουν ότι ξέρει άριστα τα προβλήματά τους!

Ο Παύλος Σαράκης από την άλλη, όταν μιλάει για τους αστυνομικούς, λέει με νόημα: « Δεν είναι απλά ψηφοφόροι μου, είναι σταυροφόροι της Ελλάδας που μάχεται!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου