Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ!(ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!)


Σήμερα τελέστηκε ο αγιασμός στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Ν.Μαγνησίας. Ο Τέρενς Κουίκ με το λεωφορείο του κινήματος συναντήθηκε με τους 7 υποψηφίους στην Αγχίαλο και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στα γραφεία, προκειμένου να γίνει ο αγιασμός. Στη συνέχεια ο Τέρενς και οι υποψήφιοι μίλησαν με παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου για να μιλήσουν για τα τεράστια προβλήματα της ομάδας.
Ο δημοσιογραφος και νυν υποψήφιος Επικρατείας με τον Πάνο Καμμένο, τους υποσχέθηκε ότι θα τους βοηθήσει αν ο Θεός τον αξιώσει να μπει μέσα στη Βουλή. Επίσης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου και με εκπροσώπους του ΟΣΕ. Μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στα μαγαζιά, στα στενά και στην παραλία του Βόλου όπου και έτυχαν όλοι του θερμότατης υποδοχής από τον κόσμο. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε 4 εκ των υποψηφίων μαζί με τον Τέρενς Κουίκ. Αριστερά και δεξιά του η Μπέττυ Γιάννα (δημοσιογράφος) και ο Θανάσης Αναστασίου (Καθηγητής) αντίστοιχα.Πιο δίπλα ο Νέστορας Ιωάννης (Μεταλλειολόγος) και η Μαρίνα Χρυσοβελωνη, δικηγόρος.
Η υποψήφια δημοσιογράφος στο Ν.Μαγνησίας Μπέττυ Γιάννα στο λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ο  Τέρενς Κουικ και οι υποψήφιοι την ώρα του Αγιασμού 
Ο Τέρενς Κουίκ γύρισε στο λιμάνι και στα μαγαζιά του Βόλου, προκειμένου να χαιρετήσει τον κόσμο και έτυχε θερμότατης αποδοχής!
Τα γραφεία του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Βόλο στην Τάκη Οικονομάκη και Ιωλκού
Ο Τερενς Κουικ μαζί με τους υποψηφίους, Μπέττυ Γιάννα δημοσιογράφο, Θανάση Αναστασίου Εκαιδευτικός Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Δίπλα διακρίνονται ο Νέστορα Ιωάννης και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

To λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έχει διασχίσει όλη την Ελλάδα απ άκρη σ άκρη. Από το Διδυμότειχο μέχρι την Κρήτη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου