Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΣΟΚ! ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑΜΑΡΗ!

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοσκομείο, στις 18:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.


Την Ελένη τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η δύναμη της ψυχής της ήταν κάτι που μας συγκίνησε. Έγραψε το βιβλίο "Από Έλενα... Ελένη" σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο θέλοντας να εμψυχώσει κι άλλες γυναίκες.

Όση δύναμη κι αν έδειξε όμως έχασε τη μάχη βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς της ανθρώπους και τον μικρό της γιο, που είναι σήμερα 5 χρονών! "H μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο είναι η υπομονη... Έτσι προσπαθω να μάθω στον γιο μου...", ήταν κάποια από τα τελευταία της λόγια σε προσωπική της σελίδα.

Η κηδεία θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη στις 13:30 από το Κοιμητήριο του Σχιστού.

Δες βίντεο από παλιότερη εκπομπή της Τατιάνας με καλεσμένη την Ελένη Καλαμάρη

6 σχόλια:

  1. Σήμερα πενθεί όλη η Κρήτη κι όσος κόσμος σε γνώρισε είτε από κοντά είτε μέσω του βιβλίου σου ή του ίντερνετ.
    Για εμένα δεν έχασες τη μάχη.Κατάφερες να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της ζωής και να το μεταδώσεις σε όσους πρόλαβαν να αγγίξουν το μεγαλείο της ψυχής σου. Καλό ταξίδι Ελένη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεος να σε εχει ηρεμη κοριτσι μου εκει που πηγες και να συνεχισεις να δινεις κουραγιο στους δικους σου αγαπημενους ανθρωπους.Πραγματικα σημερα πενθουν ολοι οσοι σε γνωρισαν ακομα κι απο το βιβλιο σου.
    Θα σε θυμομαστε παντα R.I.P.
    Ελενη απο Κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλεποντας πριν χρονια την εκπομπη που ελεγε την ιστορια της καθηλωθηκα ....αμεσως μετα σκεφτηκα οτι την ειχα δει τυχαια σε καποιο νοσοκομειο τοτε που ξεκινησε ο αγωνας της την θυμαμαι εντονα ηταν τοσο ομορφη ...ηταν η περιπτωση που ειχε αφησει αφωνους ολους νεα , λεχωνα,...την ειχα δει σχεδον σε ολες τις εκπομπες που ακολουθησαν κ παντα εβλεπα εκεινο το κοριτσι το αγερωχο που πρωτοαντικρυσα τυχαια στο νοσοκομειο μακαρι να εδωσε δυναμη σε καποιους καλο κουραγιο .....να εχει καλο παραδεισο ...τοσο κριμα τοσο αδικα θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O THEOS NA ANAPAFSEI THN PSIXOULA SOY...KALO PARADEISO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς άλλος ένας πανέμορφος άγγελος έφυγε από κοντά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή