Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ!

Μπλέξιμο άνευ προηγουμένου τείνει να προκαλέσει η επικείμενη έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη στην Ελλάδα. Η υπόθεση παραμένει σε εκκρεμότητα ενώ πλέον απειλείται μέχρι και… διπλωματικό επεισόδιο, με αφορμή την ονομασία της γειτονικής χώρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», οι γείτονες ζήτησαν να απαλειφθεί από τα έγγραφα της δικογραφίας ο όρος FYROM, προκειμένου να προχωρήσουν τις ενέργειες για την έκδοση του Ψωμιάδη στην Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό σε διπλωματικό και δικαστικό επίπεδο, ενώ μπλοκάρει τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση, αν και σε όλες τις προηγούμενες ανταλλαγές κρατουμένων μεταξύ Ελλάδας και FYROM τα αιτήματα είχαν προχωρήσει χωρίς να αποτελεί τροχοπέδη η ονομασία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Η επιστροφή του αναμένεται μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, προκειμένου να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πάντως, εκφράζονται φόβοι πως, εάν καθυστερήσει κι άλλο η έκδοσή του, θα παρέλθει το 6μηνο της προφυλάκισής του στα Σκόπια και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ – αν δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης – θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος.

sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου