Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

OI ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Ν.ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ξανά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», οι γονείς τουΝικόλα Γιγουρτάκη.
Ο Τάκης και η Χριστίνα Γιγουρτάκη ήταν για πολλά χρόνια χωρισμένοι. Όμως, ο ξαφνικός χαμός του πολυαγαπημένου τους γιου, πριν από 5 μήνες, τους έφερε ξανά κοντά κι έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν και πάλι τις ζωές τους. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου στις 23 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων του αδικοχαμένου τους παιδιού. Οι γονείς του 30χρονου επιχειρηματία επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, που είναι και στενός φίλος της οικογένειας, ήταν εκείνος που πάντρεψε το ζευγάρι και μίλησε τηλεφωνικά στην «Πρωινή Μελέτη», επιβεβαιώνοντας το γεγονός: «Πράγματι, έκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με τη Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, που τον ήξερα από μικρό παιδί, το θεώρησα πολύ συγκινητικό, κι έγινε ο γάμος στο γραφείο μας, όπου και τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ήταν συγκινητικό, γιατί έβλεπες και τη χαρά και τη λύπη. Λύπη, γιατί έχασαν το παιδί τους και χαρά, γιατί το ζευγάρι ενώθηκε ξανά. Έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο».

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου