Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ν.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ"



Στην Πρωινή Μελέτη μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κατάθλιψη την οποία βίωσε μετά το διαζύγιό της, για τα παιδιά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Δε νιώθω άνετα να μιλάω για μένα και τον Αντίνοο Αλμπάνη. Θεωρώ ότι είναι πολύ προσωπικά θέματα. Δεν το κάνω από σνομπισμό, αλλά πραγματικά δεν αισθάνομαι άνετα. Δε συζητάω τα προσωπικά μου ούτε με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που ξέρουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή», είπε.
Και μπορεί ν α μη θέλησε να μας μιλήσει για τη σχέση της, μας αποκάλυψε όμως ότι θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα τρίτο παιδί. Παρά το γεγονός ότι είναι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και πολύ τρέξιμο, η Ντορέττα δε λέει όχι σε ένα ακόμα παιδί.
«Θα ήθελα στο μέλλον να κάνω ένα ακόμα παιδί. Στο μυαλό μου είναι πιο έντονο ότι θέλω να κάνω ένα ακόμα παιδί, παρά το να κάνω έναν δεύτερο γάμο», τόνισε.
Η ηθοποιός μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και αποκάλυψε ότι το ξεπέρασε μόλις έμεινε έγκυος στο δεύτερο.
Όσο για την κατάθλιψη που βίωσε μετά το διαζύγιό της, αποκάλυψε ότι το ξεπέρασε χάρη στα δυο της παιδιά.




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου