Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΜΑΡΚΑΝΟ: "ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ"


Επιμέλεια: Κατερίνα Μπιτίτσιου

Το αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς αναζητούν στον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο.Τα αποτελέσματα στοιχήματος σαν αυτό, κρίνονται από την ετοιμότητα και την απόδοση των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έκανε σαφές και ο Ιβάν Μαρκάνο μέσω των δηλώσεών του σε εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 24χρονος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε λέγοντας πως ο Ολυμπιακός οφείλει να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με αυτή του παιχνιδιού της Μόσχας με τη Ρουμπίν Καζάν προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του να αποκομίσει κάτι καλό από την αυριανή(8/3) αναμέτρηση με τους Ουκρανούς.

Δεν παρέλειψε ωστόσο, να αναφέρει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ρουμπίν και τη Μέταλιστ.

Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία που θα έχει για τους Πειραιώτες να πετύχουν κάποιο γκολ, δεδομένης της διπλής αξίας που θα αποκτήσει αυτό στον εκτός έδρας αγώνα.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν η ομάδα του σκοράρει θα έχει πετύχει κατά το ήμισυ το στόχο της και πως από εκεί και πέρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

«Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τη μάχη μας», τόνισε με έμφαση ο Ισπανός άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην ουκρανική ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως δεν τους ξέρουμε τόσο καλά όπως ξέραμε τις αντιπάλους μας στο Champions League. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Ο ίδιος τόνισε πως έχει παρακολουθήσει τη Μέταλιστ στους δύο αγώνες με την Σάλτσμπουργκ και συμπέρανε πως πρόκειται για μία ομάδα με πολλούς τεχνίτες μέσους και επιθετικούς, κάτι που την καθιστά επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά.

Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον αυριανό αγώνα στο Χάρκοβο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει επιτυχώς την πίεση που αναμένεται να ασκήσει η φορμαρισμένη ουκρανική ομάδα.

Σε αυτό τους το στοίχημα προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο οι Πειραιώτες δείχνουν να είναι πανέτοιμοι για την αυριανή πρόκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου