Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"ΦΟΥΣΚΩΣΕ" ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ BECKHAM! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ)


Αλλη δουλειά δεν έχει η Victoria Beckham από το να κάνει φωτογραφήσεις. Το έχουμε καταλάβει ότι η σύζυγος του David Beckham έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους ότι δεν έχει καμία πρόθεση να καθίσει στο σπίτι και να φροντίσει τον άντρα της και τα παιδιά της.


Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιοδικό Madame Figaro, όπου ποζάρει με το γνωστό ξινό της ύφος. Δύο πράγματα έκαναν εντύπωση στο κοινό. Το πρώτο είναι η δήλωση της Victoria ότι η αισθητική της και η λογική της απέναντι στην μόδα δεν θα της επέτρεπαν ποτέ να φορέσει… φόρμα στον δρόμο: «Δεν θα με δείτε ποτέ με φόρμα. Λατρεύω την μόδα για να φορέσω κάτι τέτοιο και δη στον δρόμο. Το ίδιο ισχύει και για τις μπότες Ugg, τις οποίες φοράω μόνο στο σπίτι μου και ποτέ έξω», είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό, όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν εμφανίζεται με φόρμες δημοσίως.

Είναι και «έγκλημα» να βγεις με φόρμα πώς να το κάνουμε… Όχι πως δεν έχει εμφανιστεί με φόρμα στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ θα το ξανακάνει.

Το δεύτερο όμως και ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι τα χείλη της πρώην Spice, τα οποία στην φωτο εμφανίζονται αισθητά πιο… φουσκωμένα και αισθητά πιο… ζουμερά από άλλες φορές. Μιλάμε για τα διπλάσια χείλη σε σχέση με αυτά που είχε ακόμη και μέχρι πριν από λίγες ημέρες!

Τι… έγινε Victoria; Αποσυρθήκαμε για ένα διάστημα από τον πλαστικό και… τώρα επιστρέψαμε; Μια και όλα δείχνουν ότι τα χειλάκια έχουν «πειραχτεί» δεν τα χρησιμοποιείς για να γελάσεις και λίγο; Αυτό που λέμε «να σκάσει λίγο το χειλάκι…»



Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου