Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

19ΧΡΟΝΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΣ!



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δικαστές του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, όταν άκουσαν έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος είχε αφήσει έγκυο την κόρη της γυναίκας του, να υποστηρίζει ότι είχε σκοπό να κάνει το ίδιο και στην κόρη της νύφης της συζύγου του!!!Ο αδίστακτος άνδρας ήταν παντρεμένος με την 36χρονη, με την οποία είχε αποκτήσει ένα γιο. Οι τρεις τους έμεναν μαζί με τα παιδιά της 36χρονης από τον προηγούμενο γάμο όμως η κατάσταση στο σπίτι δεν ήταν η ιδανική. Η 36χρονη «έτρωγε» ξύλο από τον σύζυγο της και μια μέρα μάζεψε τα πράγματα, πήρε και τα παιδιά και έφυγε.
Μετά από λίγες μέρες όμως η 19χρονη κόρη πήρε τον 10χρονο γιο και γύρισε στο σπίτι του πατριού της.
Όταν μητέρα της πήγε να την πάρει πίσω, αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία. Πάνω στον καυγά ο άντρας της αποκάλυψε ότι η μικρή είναι έγκυος!
Η γυναίκα ακολούθησε την νομική οδό, προκειμένου να πάρει πίσω τον 10χρονο γιο της. Σήμερα στα δικαστήρια, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση έγινε το «έλα να δεις».
Την ώρα που κατέθετε η κουνιάδα της 36χρονης (σύζυγος του αδερφού της) ο 45χρονος γύρισε όλο ειρωνεία και της είπε ότι θα ξεσπούσε ... τις ορμές του και στο δικό της παιδί, αλλά ...δεν πρόλαβε! Βεβαίως, η δίκη διεκόπη, αλλά το τι επακολούθησε δεν λέγεται.
Η κουνιάδα της συζύγου του έδωσε μπουνιά στα μούτρα, ενώ και ο σύζυγός της τον ξυλοκόπησε άγρια.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου