Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 17% ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!


Πολλά υποσχόμενο φαίνεται πως είναι το νεοσύστατο κόμμα του Πάνου Καμμένου! Αρκετές δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να αγγίζει μέχρι και το 17% και πολλοί παρομοιάζουν το ρεύμα του, με εκείνο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι " Ανεξάρτητοι Έλληνες", έχουν "πιάσει" το ρυθμό του ταλαιπωρημένου Έλληνα πολίτη και θέλουν να αναστρέψουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Χρειάζομαστε αν μη τι άλλο νέες ιδέες και νέους ανθρώπους, που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από το τέλμα και να δούμε μια ηλιαχτίδα φωτός στην μαυρίλα του μνημονίου, της Μέρκελ και της κρίσης. Η Έλενα Κουντουρά είναι ανάμεσα στους βουλευτές που πρόσκειται στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νεοσύστατο κόμμα θα περικλείει "στις αγκάλες" του , πρόσωπα που έχουν να μας δώσουν πολλά.
Γνωστός ποινικολόγος θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που με τον δυναμισμό τους θα προσπαθήσουν να σπρώξουν αυτή τη χώρα προς το καλύτερο . Το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλάζει άρδην! Ας αλλάξουμε επιτέλους και εμείς και ας σπάσουμε τον δικομματισμό που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση, να μην βλέπουμε ΜΕΛΛΟΝ!!! 

2 σχόλια:

  1. ψηφιζω δυνατα ανεξαρτητους πολιτες και ελπιζω στην τιμωρια των λαμογιων σε ολα τα στρωματα της κοινωνιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος πιστεύει ότι ο Πάνος Καμμένος είναι η λύση αναφέρω τα εξής:
    -19 χρόνια βουλευτής!!!! δεν άλλαξε και πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε
    -Σπούδασε στην Γαλλία και την Ελβετία(!). Παντρεύτηκε την κόρη του κ. Γιάννη Φιλίππου της ΦΑΓΕ με την οποία έχει τρεις γιούς. Ένας γάμος που άνοιξε διάπλατα πολλές πόρτες Πριν λίγα χρόνια χώρισε

    -Έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.(!!!)

    -Το 2007 διορίστηκε υφυπουργός εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με υπουργό τον Γιώργο Βουλγαράκη την εποχή της "νόμιμης άρα και ηθικής" επανίδρυσης του κράτους.

    -Ο Πάνος Καμμένος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια δηλώσεων του χρησιμοποιεί συναισθηματικά φορτισμένο λόγο με συνεχείς κατηγορίες σε πρόσωπα διάφορων πολιτικών του αντιπάλων, για τις οποίες κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση.

    -Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν την καταδίκη του Περιφερειάρχη Μακεδονίας.
    Ο Ψωμιάδης όμως αποδείχτηκε ένοχος καθώς διέγραφε τακτικώς και παρανόμως πρόστιμα μεγάλου χρηματικού ποσού γαι νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    -Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή