Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ; (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)



Τα γενέθλιά της είχε προχθές, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Έλενα Παπαρίζου και φυσικά το γιόρτασε αναλόγως, σε ένα πάρτι με φίλους, συγγενείς και στενούς συνεργάτες.
Η Έλενα, που έγινε 30, και οι πενήντα περίπου καλεσμένοι της βρέθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης στο εστιατόριο «Spiros & Vasillis» στην οδό Λάχητος στο Κολωνάκι. «Η Έλενα ήταν πραγματικά λαμπερή και έδειχνε ευτυχισμένη» λέει στο Yupi άτομο που βρισκόταν εκεί.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο αδερφός της, Ντίνος, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μιχάλης από τους Stavento, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη σύζυγό του, ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, αλλά και το σχεδιαστικό δίδυμο «Deux Hommes» με το οποίο η -30χρονη πλέον- τραγουδίστρια θα συνεργαστεί στο πολυαναμενόμενο MadWalk –μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του show, η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια.
Ακόμη, παρόντες στο πάρτι ήταν μερικοί από τους πιο στενούς συνεργάτες της –άνθρωποι από τη δισκογραφική εταιρία Sony, ο στυλίστας της, Al Giga, ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης και ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης.




Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου