Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν μια γυναίκα με κοντό μαλλί μπορεί να έχει θηλυκότητα και να είναι και sexy ταυτόχρονα.

Συχνά, τα μηνύματα που δεχόμαστε από φίλες του HairCut.gr ξεκινούν κάπως έτσι:
"πόσο θα ήθελα κι εγώ να τολμήσω επιτέλους ένα κοντό κούρεμα αλλά φοβάμαι..."

Αυτή η άποψη, ότι κόντό μαλλί και θηλυκότητα δεν συμβαδίζουν, είναι πέρα για πέρα ένας μύθος που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα! Η θηλυκότητα και το σεξαπίλ μιας γυναίκας δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης ή μαλλιών, αλλά πηγάζει από πολλά πράγματα όπως είναι η αύρα, το βλέμμα, η γλώσσα του σώματος, το ταμπεραμέντο και γενικά το όλο στυλ.

Στη σύγχρονη κομμωτική μπορούμε να βρούμε πολύ δυνατές κοντές γραμμές που βγάζουν περισσότερη θηλυκότητα, ακόμα και από ένα μακρύ και καλοχτενισμένο μαλλί.

Ποιος μπορεί να πει οτι η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει θηλυκότητα και δεν είναι sexy?

Η Rihanna?

Η Victoria Beckham?

Η Halle Berry?

Η Ρέα Τουτουντζή?

Η Pink που αν και με πιο επιθετικό στυλ είναι πάρα πολύ σεξυ?


Φτάσαμε στο 2012 και θα πρέπει επιτέλους να ξεπεραστεί αυτή η άποψη! Οι γυναίκες με κοντά μαλλιά και βέβαια έχουν έντονη θηλυκότητα και βέβαια είναι σέξυ! Ο χαρακτήρας που βγάζει ένα μαλλί δεν έχει να κάνει με το μήκος αλλά με τις γραμμές. Και ένας καλός κομμωτής σίγουρα ξέρει πως να αναδεικνύει τα όμορφα και σέξυ χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα σεβόμενος πάντα τη θηλυκότητά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου