Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ"



Δεύτερος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» της Πέμπτης, ήταν ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στο «Fame Story», αλλά και για τις δυο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και την κόρη τους. Ο γνωστός τραγουδιστής-παρουσιαστής έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στο «Fame Story 3». Ο οικοδεσπότης της εκπομπής όταν αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περίοδο δήλωσε πως ο καλεσμένος του είναι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν γκρίνιαξε για τη συμμετοχή του στο talent show, όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοί του: «Δεν γκρίνιαξα, γιατί όπως είπες πριν, από αυτά τα σόου πέρασε πολύς κόσμος. Και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο χάθηκε. Είναι δύσκολο και πρέπει να είσαι λίγο χαμαιλέων στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να μπορείς να αξιοποιείς όποια ευκαιρία σου δίνεται» είπε ο Γιώργος Λιανός.
Λίγη ώρα αργότερα, ο 34χρονος τραγουδιστής μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με την, επί δυόμισι χρόνια, σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη: «Είναι μισή Ελληνίδα και μισή Πορτορικάνα. Δεν ήξερε τίποτα για μένα. Την έφερε ο θείος της σε μια συναυλία που κάναμε με την Πέγκυ Ζήνα- και που διοργάνωνε ο ίδιος- στη Ν. Υόρκη και μας έβλεπε να κάνουμε sound check κι εγώ την πείραζα από το μικρόφωνο. Είχα πάθει πολιτισμικό σοκ (μόλις την είδα)! (…) Μετά έβαλα τον θείο της να τη φέρει σηκωτή στο καμαρίνι για να την γνωρίσω» είπε ο ίδιος γελώντας.
Πριν από τέσσερις μήνες έγινε πατέρας. Άλλαξε η ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του; «Άλλαξαν τα πάντα, αλλά με καλό τρόπο. Δηλαδή, είναι πολύ καλό μωρό, είναι υγιές πάνω από όλα» είπε και αποκάλυψε πως θα την ονομάσουν Αριάνα: «Νομίζω ότι θα βγάλω χρήμα με τη μικρή. Θα την χρησιμοποιήσω για διαφημιστικά, γιατί είναι πολύ όμορφη. Έχει γαλάζια μάτια, ξανθό μαλλί μακρύ μέχρι τη μέση..» δήλωσε γελώντας. Μοιάζει στον ίδιο; «Ευτυχώς όχι!» είπε, ενώ εξέφρασε να γίνει και για δεύτερη φορά πατέρας: «Τώρα που βρήκα τη συνταγή, είδα πώς γίνεται και βγαίνει και ωραίο, θα κάνουμε κι άλλο!».




Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου