Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

META TO ΣΤΑΥΡΟ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!


Στη Δεξαμενή Κολωνακίου, κατά την αποχώρηση των πολιτικών, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στην υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου "ντροπή", "καλοφάγωτα" και "φέρε τα λεφτά πίσω". 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Χαλκίδα, συνοδευόμενος από τον υπουργό υπουργός Εσωτερικών, Αναστάσιο Γιαννίτση.Ο κ. Παπούλιας αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση της τελετής χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν από συγκεντρωμένους πολίτες ενάντια στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για τα οικονομικά μέτρα, τόσο κατά την διάρκεια της τελετής, όσο και κατά την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με γιουχαΐσματα πραγματοποιήθηκε φέτος η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά και το Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα μετά τη λειτουργία και κατά την αποχώρηση των πολιτικών στον Πειραιά ο κόσμος φώναζε «κλέφτες- κλέφτες».


Στον Πειραιά παρέστησαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και ο υφ. Εμπορικής Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ότι "όλοι μαζί, μονιασμένοι, θα αντέξουμε το κακό και θα τα καταφέρουμε".

Στη Δεξαμενή Κολωνακίου, κατά την αποχώρηση των πολιτικών, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στην υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου "ντροπή", "καλοφάγωτα" και "φέρε τα λεφτά πίσω".

Η υπουργός Παιδείας μετά το τέλος της τελετής αγιασμού των υδάτων ευχήθηκε να υπάρχει η δέσμευση όλων ότι σε τέσσερις μήνες από τώρα, η Ελλάδα θα έχει κατοχυρώσει τη θέση της στο ευρώ και την ΕΕ, σε μια εποχή δύσκολη, σε μια περιοχή που φλέγεται. " Έχουμε πίστη ότι εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το ρου των γεγονότων", κατέληξε.

Εκτός της υπουργού Παιδείας στην Τελετή παρέστησαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, ο Δήμαρχος Αθηνών κ. Γ. Καμίνης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Πλεύρης και ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ.

«Το Άγιο Πνεύμα θα φωτίσει όλο τον κόσμο. Ιδιαιτέρως όμως, όλους εκείνους που καλούνται να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για το αύριο της Ελλάδος. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος παρέστη σήμερα στη τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Αρκαδία.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη παρευρέθηκε στη λειτουργία των Θεοφανείων στη Μητρόπολη των Χανίων και την τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της πόλης.

Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου