Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις: «Ο πατέρας μου εδώ και χρόνια έχει ψαροταβέρνα στο Μεσολόγγι, οπότε ήξερα αρκετά πράγματα σχετικά με το χώρο της εστίασης αλλά και όσο αφορά τη διαχείριση σε καφετέριες και μπαρ. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος σε πολλά μαγαζιά ,ο ίδιος και θεώρησα ότι ήταν η σωστή στιγμή να κάνω μια επενδυτική κίνηση». Όσο για το αν μετανιώνει για την ενασχόλησή του με τον επιχειρηματικό κλάδο είπε: «Όχι, η βασική δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι από άποψη χρόνου, να προλαβαίνω παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιού να είμαι εκεί και να στηρίζω το μαγαζί μου. Από κει και πέρα ήταν ένα εγχείρημα που ηλικιακά και μόνο θέλω να το σκεφτώ»
entertv
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου