Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Urban Species Collection 2012 Backstage Shooting by ikonomakis κομμωτήρια (Δείτε φωτό!!!)


Η καλλιτεχνική ομάδα των ikonomakis κομμωτήρια ετοιμάσαν και θα σας παρουσιάσουν την καινούργια τους collection Urban Species 2012 .Καθώς θέλουμε να απευθυνθούμε σε διαφορετικούς τύπους γυναικών (με διαφορετικά μαλλιά και lifestyle) σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή από διαφορετικά μεταξύ τους themes. Να δώσουμε ένα μοναδικό όνομα σε κάθε μοντέλο το οποίο θα αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό στυλ.

Κάθε μοντέλο θα αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης. Επιθυμούμε με την προβολη του κάθε στύλ να καλύψουμε σχεδόν όλες τις ανάγκες της γυναίκας και του άντρα του 2012.Το όνομα που έχουμε επιλέξει για την φωτογράφιση είναι Urban Species (Αστικά Είδη) καθώς τα μεγαλύτερα ποσοστά πληθυσμού ανά τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί σε πόλεις και ουσιαστικά η μόδα και οι τάσεις ξεκινούν και προβάλλονται εκεί. Είναι επίσης ένας όρος με τον οποίο ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί καθώς εμπεριέχει κάθε στυλ και ταυτότητα. Επίσης μην ξεχνάμε πως στοχεύουμε σε ανθρώπους οι οποίοι, ώς επί το πλείστον, κατοικούν σε πόλη και θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν μέσα από το πλήθος .


Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον δικό μας κόσμο, στην φαντασία και την δημιουργικότητα της ομάδας μας όπου συνεχώς αναζητά ερεθίσματα μέσα από ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον με όλα τα άσχημα και τα όμορφα που εμπεριέχει αυτό και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία από ανθρώπους που πάντα αναζητούν την τελειότητα και την ύψιστη καλλιτεχνική έκφραση !!!



Δείτε περισσότερα στο www.ikonomakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου