Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΝΤΣΕΙ ΛΟΧΑΝ (HOT PICS!!!)

Μετά το εξώφυλλο, ολόκληρη η γυμνή φωτογράφηση της Λίντσεϊ Λόχαν για το περιοδικό Playboy διέρρευσε στο Διαδίκτυο προκαλώντας την οργή του περιοδικού. Αν και προσπάθησαν από την πλευρά του Playboy να μην διαρρεύσει ούτε μια εικόνα από τη γυμνή φωτογράφιση της Λίντσεϊ Λόχαν, οι ενέργειες τους απέτυχαν παταγωδώς. Όχι μόνο διέρρευσε το πρωτοσέλιδο, αλλά και ολόκληρο το υλικό που θα δημοσιευθεί στην αμερικάνικη έκδοση για το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του Playboy, και θα κυκλοφορήσει στο τέλος Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Χιου Χέφνερ έσπευσε να γράψει στο Twitter ότι δεν αγχώνεται με τις διαρροές και πως πιστεύει πως έχουν κάνει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο τεύχος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com το Playboy πρόσφερε στην Λόχαν 750.000 δολάρια για την φωτογράφιση αν κι εκείνη ζητούσε ένα εκατομμύριο. Τελικά, σύμφωνα με την TMZ, η συμφωνία έκλεισε κάπου στη μέση.
Η φωτογράφιση του Playboy δεν είναι η πρώτη γυμνή φωτογράφιση της ηθοποιού. Το 2008 εμφανίστηκε ημίγυμνη στο περιοδικό New York στο πλαίσιο αφιερώματος στις διάσημες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε του 1962 από τον φωτογράφο Μπερτ Στερν.



Πηγή:MensLounge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου