Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους πιο επιτυχημένους Έλληνες



Τη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο επιτυχημένους Έλληνες celebrities που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, πρόβαλε σήμερα το πρωί η Πρωινή Μελέτη.Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο οικονομικό περιοδικό πρώτος στη λίστα είναι ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη Γαλλία και είναι μάλιστα ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος στη Γαλλία και ο τέταρτος στην Ευρώπη.Στην πρώτη θέση των Ελληνίδων τραγουδιστριών είναι η Δέσποινα Βανδή για την οποία το περιοδικό λέει ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα με την οποία ασχολήθηκε το Discovery Channel, ενώ λίγο πιο κάτω συναντάμε την Άννα Βίσση για την οποία μαθαίνουμε ότι πληρώθηκε 10.000 ευρώ το επεισόδιο για το «Όσο έχω φωνή». Μάλιστα λέει το περιοδικό ότι τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει τη νυχτερινή ζωή και έχει αυξήσει τις τηλεοπτικές της παρουσίες.

Πρώτος στη λίστα των επιτυχημένων Ελλήνων ηθοποιών είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον οποίο το περιοδικό αναφέρει ότι η σκληρή δουλειά του έχει αποφέρει την επιτυχία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, ενώ πρώτος στους άνδρες τραγουδιστές είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ανάμεσα στα ονόματα που συγκαταλέγονται στη λίστα και προκαλούν εντύπωση είναι εκείνο του Γ. Μέρλου, που μπορεί εμείς να τον γνωρίσαμε τώρα από το Fab5 όμως είναι πολύ γνωστός στο χώρο του για τις δουλειές που έχει κάνει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει και μια αρκετά μεγάλη προσωπική περιουσία.

Επίσης στη λίστα του Forbes είναι ακόμα ο Αντώνης Ρέμος, για τον οποίο το περιοδικό γράφει ότι μπορεί να πέρασε τον τελευταίο καιρό αρκετές οικονομικές δυσκολίες, όμως τώρα αρχίζει και ρεφάρει, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους celebrities, ως ανερχόμενο αστέρι της… t.v.

Πηγή: Madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου