Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΟΥΝΓΚΑ-ΜΠΟΥΝΓΚΑ, ΛΕΣΒΙΑΚΑ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΒΙΟ!(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!!)



Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα περίφημα πάρτυ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προστέθηκαν στη δικογραφία που ήδη αριθμεί 20.000 σελίδες και αφορά την υπόθεση με την ανήλικη – τότε - μαροκινή belly dancer Ρούμπι.


Οι φωτογραφίες που αναστατώνουν την Ιταλία, δείχνουν φιλιά λεσβιακά, αλλά και σέξι μεταμφιέσεις, με κορίτσια που φορούν στολές αστυνομικών και κρατούν χειροπέδες ή στολές του Άγιου Βασίλη...
Είναι παραπάνω από εμφανές ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι της βίλας Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο, απολάμβαναν τρυφερές στιγμές μεταξύ τους...


Οι φωτογραφίες ανακαλύφθηκαν σε κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές των κοριτσιών που συμμετείχαν στα έξαλλα πάρτι του Καβαλιέρε.
Στο iphone της τηλεπερσόνας Μπάρμπαρα Γκουέρα, για παράδειγμα, βρέθηκε μια φωτογραφία στην οποία η πρώην φιλενάδα του Μάριο Μπαλοτέλι (ποδοσφαιριστή της Manchester City) εμφανίζεται ντυμένη αστυνομικός κρατώντας χειροπέδες...


Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία ότι όντως τραβήχτηκαν στην περίφημη βίλα.


Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, υπάρχουν "9 φωτογραφίες ενός επιπλωμένου δωματίου με ένα κρεβάτι λιτό και τριγύρω φωτογραφίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα νιάτα του".
Τα ενσταντανέ τραβήχτηκαν στις 24 Οκτωβρίου του 2010.


Τα λεσβιακά φιλιά και οι μεταμφιέσεις είναι μερικά από τα πιπεράτα "στοιχεία" των μπούνγκα-μπούνγκα που αφού ήρθαν στην επιφάνεια μετά τις έρευνες των αρχών, τώρα προσκομίζονται στο δικαστήριο ως "αποδεικτικά στοιχεία" στα πλαίσια του σκανδάλου Ρούμπι στο οποίο εμπλέκεται ο Μπερλουσκόνι, κατηγορούμενος για εκπόρνευση ανηλίκων, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται.


Ο δικηγόρος του Καβαλιέρε, Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε ότι αν είναι αυτά τα στοιχεία εναντίον του Μπερλουσκόνι, τότε "ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι".

Ο Γκεντίνι χαρακτήρισε "γενικού περιεχομένου" τις φωτογραφίες για τις οποίες γίνεται τόσος ντόρος και σύμφωνα με τον ίδιο απλώς δείχνουν κορίτσια σε τρυφερές στιγμές, να ανταλλάσσουν π.χ. φιλιά στο μάγουλο, χωρίς να είναι σαφές "που και πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, καθώς και τι ηλικία είχαν τα κορίτσια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου