Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επιφανείς ΚΥΡΙΟΙ… «επαγγελματίες ψεύτες» που γίνονται ΝΟΥΜΕΡΑ!!!



Γράφει η Χρύσα Δελούδη

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάθει ένα «Black out» και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Δεν λέω «δυνατή» η σφαλιάρα που φάγαμε, αλλά λένε ότι μετά την καταιγίδα ξεπροβάλει το ουράνιο τόξο!
Τι και αν η αποταμίευση έχει γίνει «όνειρο απατηλό»; Τουλάχιστον μας έχει μείνει η αξιοπρέπεια και με αυτή παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Η μια όψη του νομίσματος λέει αυτό, η άλλη θέλει ανθρώπους να ξεπουλάνε το «δυνατό χαρτί» αξιοπρέπεια και φυσικά ό,τι σχετίζεται με αυτή την «ιερή» λέξη.
Τραβάνε μια «κόκκινη γραμμή» στις αρχές και το κύρος, κάνοντας ανήθικα πράγματα που προσβάλλουν τη προσωπικότητάς τους.
Το ψέμα το σιχαίνομαι και πιο συγκεκριμένα τους «επαγγελματίες» ψεύτες. Άτομα που έχουν πάρει όχι ένα άλλα δέκα μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένα τομέα. Είναι πάντα διαβασμένοι στο ρόλο τους και όσο «γάτα» και αν είσαι , θα σε παραμυθιάσουν.
Όπλα τους η διπλωματία και το πολιτισμένο «μπλα-μπλα» α…και φυσικά να ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές διαθέτουν ένα σοβαρό προφίλ. Ξέρετε αυτό το προφίλ που δεν περνά απαρατήρητο και προσθέτει παραπάνω μπόνους στη συμπάθεια των άλλων.
Μόνο που όταν κλείσουν τα «φώτα» και βγάλουν αυτή την απαίσια μάσκα κάνουν πράγματα που προσβάλλουν τους εαυτούς τους. «Πέφτουν» στα μάτια σου και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το – Μα πως γίνεται να είναι κάποιος τόσο «φθηνός»-. Κύριοι που το «Κ» δεν γράφεται με κεφαλαία γράμματα.
Να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένοι βαθμολογούν τους εαυτούς τους με 10! Άλλα τελικά έχουν δίκιο….ο επαγγελματίας ψεύτης είναι ένα μηδενικό, καθώς συνεχώς γίνεται ΝΟΥΜΕΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου