Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Spider lashes: Η νέα τάση στις βλεφαρίδες


Γράφει η Μαίρη Κάντα 

Το επίκεντρο του μακιγιάζ αυτή την σεζόν είναι οι μεγάλες, παχιές βλεφαρίδες, γνωστές και σαν spider lashes(βλεφαρίδες-αράχνες). Όσες πάσχουν από αραχνοφοβία, θα πρέπει να ξεπεράσουν αμέσως αυτή την φοβία γιατί οι πασαρέλες γέμισαν με μοντέλα που οι βλεφαρίδες τους ήταν βαμμένες έτσι.
Τα παρακάτω απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε την νέα αυτή τάση.
1) Πρώτα, εφαρμόστε μια σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων. Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να κόψουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τρία κομμάτια για καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή σε κάθε μάτι.
2) Στη συνέχεια επιλέξτε μια μάσκαρα με ίνες για να γεμίσετε τα κενά μεταξύ των τεχνητών και των φυσικών βλεφαρίδων. Μην χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα γιατί θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν κουρασμένα και κόκκινα. Το μόνο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για βλεφαρίδες-αράχνες είναι το μαύρο.
3) Περάστε την μάσκαρα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες. Επαναλάβετε πολλές φορές, βουτώντας το βουρτσάκι στη μάσκαρα, για να επιτύχετε ένα παχύ και πλούσιο αποτέλεσμα.
4) Μόλις στεγνώσει η μάσκαρα, βάλτε στις βλεφαρίδες λίγη πούδρα με ένα πινέλο και επαναλάβετε με άλλη μια παχιά στρώση μάσκαρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου