Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η Κύπρος σπάει την omerta…και καταθέτει την είδηση!


 Η Κύπρος πλέον θα έχει φωνή… Η καθημερινή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των Κύπριων, θα γίνετε μέσα από το omertanews.gr.
Μια ομάδα από Κύπριους δημοσιογράφους που έχουν ως βασικό μέλημά τους την αλήθεια, θα σας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει και αφορά την αγαπημένη μας πατρίδα. Η Κύπρος αν και είναι ένα μικρό νησί, έχει να επιδείξει μια μεγάλη αν μη τι άλλο ιστορία και πολλούς αγώνες.
Το omertanews.gr και η δημοσιογραφική του ομάδα θα είναι στο πλευρό του Κυπριακού λαού, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και στους αγώνες που δίνει. Με την δική σας πρωτίστως βοήθεια, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε σε όλους ότι η ελευθερία λόγου ζει και βασιλεύει ακόμα και στις μέρες μας.
Θα είμαστε καταγγελτικοί με τα «λαμόγια» και θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για τα δρώμενα στην πολιτική, την οικονομία, αλλά και τηshowbiz του τόπου μας!
Ένα πανέμορφο νησί, με αρκετά όμως σκάνδαλα που «πνίγονται» στο βωμό του χρήματος! Εμείς όμως το αγαπάμε και το έχουμε βαθιά μέσα στη καρδιά μας, γιατί τιμάμε την καταγωγή μας!
Κόντρα στις συνεργασίες με τις κρατικές αρχές και την εξάρτηση των υπηρεσιών της...Σπάμε τους κώδικες σιωπής και καταθέτουμε και την ΚΥΠΡΙΑΚΗ είδηση!


Mε εκτίμηση
Πάμπος Χαραλάμπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου