Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα ΝΕΥΡΑ μου στο κόκκινο: « Είναι όντως αλήθεια ότι όλοι οι άντρες είναι Gay;»

Γράφει η Μπέττυ Γιάννα 

Τελικά είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ πια; Άντρες με Α κεφαλαίο!!! Όχι μούφα άντρες. Και όμως προς εκεί οδεύουμε και μάλιστα ολοταχώς.
Γνωρίζεις κάποιον και λες είναι gay…Όχι σου λένε είναι απλά θηλυπρεπής.
Γνωρίζεις δεύτερον και λες είναι gay…Όχι σου λένε είναι απλά κολλημένος με τη μάνα του.
Γνωρίζεις και έναν τρίτον και λες είναι gay…Όχι σου λένε απλά είναι low profile και δεν παίρνει πρωτοβουλίες επειδή εσύ είσαι πιο δυναμική.
Γνωρίζεις και μια ντουζίνα «άντρες» και μετά σου λένε…Ε! είσαι άτυχη…αυτός τελικά μάλλον είναι gay ή by sexual…ή άντε να μην πω τι είναι!

Τι έχουνε πάθει όλοι οι Άντρες; Είναι σύνδρομο της εποχής ή απόρροια της οικονομικής κρίσης; Δεν μπορεί κάπου θα είναι κρυμμένοι και εμείς δεν τους βλέπουμε. Μήπως κοιτάμε σε λάθος target group; Αλλά και προς τα πού να κοιτάξουμε πιά; Μετά λένε γιατί κοιτάμε τους πολύ μεγαλύτερούς μας. Ε που να κοιτάξουμε ; Στα άστρα μήπως και πέσει κανείς;

Τα νεύρα μου στη τσίτα και μετά ξεκινάνε τα γιατί , τα χαλάρωσε, τα ηρέμησε και όλα τα σχετικά.

Όχι ρε δεν ηρεμώ! ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΡΕ…ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΣΥ ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!



4 σχόλια:

  1. ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ Η ΑΠΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΑΜΑΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΗΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου, τι έχουν πάθει οι γυναίκες και είναι όλες... πουτ...ες? Σημεία των καιρών. Οι περισσότερες ρεζιλεύουν το γυναικείο είδος στο οποίο και ανήκω. Μόνο αυτούς που προανέφερες αξίζουν να έχουν. Ο μάγκες άντρες υπάρχουν, δεν είναι πολλοί, αλλά με αυτά τα μυαλά δε θα τους δεις ποτέ. Αλλά πρέπει να έχεις καιρό να αλλάξεις μυαλά, δεν πρέπει να είσαι πάνω από 19 έτσι όπως εκφράζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΗΣΕΙΣ 1ΑΝ TOTALLY STRAIGHT ΜΕ ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΕΣΤΩ Η'ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ..ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 2ΠΟΔΙΑ Σ1ΠΑΠΟΥΤΣΙ- ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ 7ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ &ΑΦΟΥ ΠΕΙΣ 300 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΛΕΩΣ ΧΩΡΙΖΩ &ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΠΤ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ &ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ 1ΓΥΝΑΙΚΑ..ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ &ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ &ΑΠΟ ΚΕΙ &ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ &ΙΣΨΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ..ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ &ΣΤΑ ΠΟΛΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ &ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ &ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ...
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ &ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ &ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...
    ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΧΕΖΗ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ &ΤΙ ΘΕΛΕΙ... &ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ &ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή