Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Όταν ο έρωτας ....γίνεται συνήθεια!!

Γράφει η Ντόρα Γιάννα

Στην αρχή κάθε σχέσης όλα είναι υπέροχα. Δεν βλέπεις τίποτε άλλο εκτός απ' το να ρθει η στιγμή που θα βρεθείς κοντά του. Να σε σφίξει στην αγκαλιά του και να παραδοθείς άνευ όρων.

Αυτό είναι ο έρωτας. Το καρδιοχτύπι, το μούδιασμα στο στομάχι και το τρέμουλο στα πόδια. Κάθε λεπτό μαζί του είναι μοναδικό. Θες να φωνάξεις σε όλον τον κόσμο ότι είσαι ερωτευμένη. Αγαπάς τους πάντες και τα πάντα.

Δεν σου χαλάει την διάθεση τίποτα και κανένας. Άσε πια την ετοιμασία για το ραντεβού. Καλά δεν υπάρχει...........! Έχεις κατεβάσει όλη την ντουλάπα και με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένη. Βουτάς την τσάντα και πας για ψώνια.

Αυτό το κομμωτήριο και τη μανικιουρίστα, τους έχεις κάνει πλούσιους. Φτάνει και η στιγμή της συγκατοίκησης. Ωχ. !!Εδώ ξεκινάει η αρχή του τέλους.......

Καλά τον πρώτο καιρό.....! Όταν συνηθίσει ο ένας τον άλλον όμως, δεν σε νοιάζει όταν ξυπνήσεις που θα σε δει αμακιγιάριστη, με τους μαύρους κύκλους λες και έφαγες μπουνιά( που πρώτα έδινες μια περιουσία για τα καλύτερα κονσίλερ), με το μαλλί τζιβάνα και την τρύπια πυτζάμα στον καβάλο.

Πάνε τα πρωινά χαμογελάκια και οι τρυφερές αγκαλίτσες. Σκέφτεσαι πότε θα ξεκουμπιστεί για να μαζέψεις το σπίτι γιατί ο προκομμένος άφησε μέχρι και το σλιπ κάτω από το κρεββάτι.

Θα το μαζέψεις, θα το πλύνεις, θα το σιδερώσεις και ξανά πάλι τα ίδια. Είτε γυρίσει είτε όχι..... ποσώς σε ενδιαφέρει. Κοιτάς τηλεόραση και ανοίγει η πόρτα. “Α ήρθες;” Κλασσική ερώτηση.

Δεν έχασε το δρόμο για πολλοστή φορά. Που πήγε εκείνο το καρδιοχτύπι, η προσμονή για να τον δεις, το όμορφο χαμόγελό του που τώρα ξαφνικά βλέπεις ότι τα δόντια του είναι στραβά.

Όσο για το sex άλλο μαρτύριο αυτό. Στην αρχή λύσσα κακιά. Καταλαβαίνεις......Τώρα έχεις συχνούς πονοκεφάλους και είσαι κακοδιάθετη. Το καμπανάκι χτύπησε και ο αγώνας έληξε.

Ετοιμάσου για τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη γιατί το παιχνίδι θα είναι σκληρό.'Όπως στην προηγούμενη αγωνιστική. Θυμάσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου