Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ


Γράφει ο Χριστόδουλος Πάρλας

Την ήττα με 1-2 γνώρησε η εθνική μας σε φιλικο προετοιμασιάς με αντίπαλο την Σκοτία στο ¨Αντωνης Παπαδοπουλος¨ Μπορεί να ήρθε η ήττα αλλά oi δηεθνείς μας έδειξαν καλά στοιχεία με τον Νίκο Νιόπλια να δίνει χρόνο συμμετοχής σε δεκαεπτά ποδοσφαιριστές.

Το σκόρ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 23' με γκολ του Μίλερ για να έρθει ο Μάκι στο 56' να διπλασιάσει το σκορ.Τρία λεπτά αργότερα η εθνική μείωσε σε 1-2 με διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Χριστοφή. Η εθνική μας έχασε και δύο ευκαιρίες για γκολ στο 17' με τον Γιώργο Εφραίμ και στο 26' με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς με την μπάλα και στις δύο φάσεις να καταλήγει στο δοκάρι.

 Κύπρος: Γιωργαλλίδης (46' Κίσσας), Δημητρίου (46' Σιέλης), Μερκής, Πάρπας (59' Νικολάου), Αλεξάνδρου (67' Κατσής), Ντομπρασίνοβιτς (74' Βασιλείου), Σατσιάς, Σολωμού, Αβραάμ (46' Mυτίδης), Εφραίμ, Χριστοφή 

Σκωτία: A. McGregor, S. Whittaker, P. Bardsley (74' Crainey), C. Berra, G. Caldwell, B. Robson (80' Conway), D. Fletcher (64' Mackail-Smith), D. Cowie, J. Morrison, K. Miller (64' McArthur), J. Mackie (87' Rhodes)

1 σχόλιο:

  1. Αφού να φανταστείς πως η Εθνική Κύπρου είχε λιγότερους οπαδούς από τους Σκοτσέζους στην ίδια της την έδρα... Αλλά θα μου πεις πια Εθνική Κύπρου... Πώς γίνεται να αναγνωρίζεται ως Εθνική, αφού το έθνος ένα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή