Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δεν ήρθε η συντέλεια και έτσι σπάσανε κάθε ρεκόρ σε γάμους


Γράφει η Στάθια Λύτρα

Για πολλά νέα ζευγάρια θεωρείτε τυχερή μέρα να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους στις 11/11/2011.. Έτσι λοιπόν με αφορμή τη χθεσινή μέρα 100 ζευγάρια από Ισραήλ, Λίβανο αλλά και από την Κύπρο επέλεξαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δήμο Αραδίππου. Ο Δήμαρχος Αραδίππου Χριστάκης Λιπέρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η τελετή πολιτικού γάμου στο Ισραήλ απαγορεύεται. Έτσι ο Δήμος Αραδίππου εδώ και 15 χρόνια είχε αντιπρόσωπους οι όποιοι οργάνωναν τα σύντομα ταξίδια των μελλόνυμφων στη Κύπρο προκειμένου να τελεστή ο γάμος.

Ο κύριος Λιπέρης ανέφερε ακόμα ότι αρκετό μεγάλο βαθμό πολιτικών γάμων είχαμε και πέρσι όταν η ημερομηνία ήταν 10/10/2010. Με την πάροδο του χρόνου φαίνετε πως ο περισσότερος κόσμος διαλέγει τις σημαδιακές ημερομηνίες του χρόνου για το γάμο τους είπε και πρόσθεσε πως του χρόνου αναμένονται περισσότεροι γάμοι όταν η ημερομηνία θα είναι 12/12/2012.

Οι νεόνυμφοι, εκτός των άλλων επιλέγουν το νησί μας και συγκεκριμένα την Λάρνακα αφού εκεί είναι το αεροδρόμιο, έτσι αμέσως μετά το γάμο φεύγουν για το καθιερωμένο ταξίδι του μέλιτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου