Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ



Η Χρυσή Αυγή προσανατολίζεται να κατεβάσει ως υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου τον πρώην αστυνομικό φρουρότου βουλευτή Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Μακρή.
Ο Μακρής είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα, καθώς, ενώ ήταν εν υπηρεσία, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, μαζί με τον Κώστα Μπαρμπαρούση, όταν χρυσαυγίτες φέρονται να ζητούσαν άδειες και ταυτότητες από πλανόδιους πωλητές.
Μάλιστα, ενώ τελούσε υπό διαθεσιμότητα με το ερώτημα της απόταξης για τη στάση του στα επεισόδια, συνελήφθη, καθώς σε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο βρέθηκαν τα υπηρεσιακά του ρούχα και όπλα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο Mακρής είχε προτιμήσει να αφήσει το υπηρεσιακό του κράνος του, τις επικαλαμίδες του αλλά και κυνηγετικά φυσίγγια που ανήκαν στον ίδιο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν βρεθεί ακόμη 30 ασπίδες, 2 κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, 3 ξύλινοι ράβδοι, 5 στιλιάρια και ένα τσεκούρι.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο ίδιος ήταν κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα της έρευνας και όταν στέλεχος της οργάνωσης τον ειδοποίησε, ανέβηκε στα γραφεία και παραδέχθηκε ότι είναι δικά του το κράνος και τα υπόλοιπα αντικείμενα.
Η υποψηφιότητα αυτή, πάντως, όπως αναφέρει το agrinioreport, προκαλεί ποικίλα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου